tiistai 26. heinäkuuta 2011

kirppislöytöjä

Hellou! Joo siis kävin taas tänään tossa meidän lähikirppiksellä, ja kaikennäköstä tarttu mukaan. Ostokset yhteensä 12,50€!
Kaks elokuvaa, vasemmanpuoleinen on Espoon viimeinen neitsyt ja toinen sitten 40v. ja neitsyt! Jotenki aika neitsytpainotteisia elokuvia, tajusin just :DD

Sitten oli pakko ostaa v. 2008 Cosmoja <3
Mietin matkalla kotiin, että mitä ihmettä mun päässä oikee liikku ku ostin ton farkkutopin?! Mut jotenki kiinnyin siihen, eikä ollu ees pahan hintanen. Yritän nyt keksiä miten toi näyttäis järkevältä mun päällä, katsellaan..

Sitten mintunvihreä tunika, jossa rypytykset ja nauhat tuolla helmassa, tykkään!

Tää paita on oikeesti tummansininen, mutta näyttää mustalta kuvassa (paska kameraaaa). Tässäkin tollaset kivat rypytykset sivuilla, ja tarpeeksi pitkä tunikaksi!
Sellaset ostokset, oon taas ihan taivaassa :).
Torstaina lähden Kotkaan, koska alkaa Meripäivät! Eihän niitä voi jättää väliin, vaikka jouduinki vähä lainaamaan matkarahaa...innolla oottelen! Huomenna sitten siivoan ja pakkailen, vois lähteä torstaina suht aikasella junalla..pitää tänää viel soitella kavereille ja kysyä mahtuisko tällanen savvoolaenen partyporukkaan, vai juonko yksin Isossapuistossa kallionkolossa :D
Kivaa iltaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!