keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

falling in and out of love

http://www.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8
niin parhautta toi kappale! <3
Huomentapäivää vaan! Aamu alko sydänkohtauksen merkeissä, heräsin siihen että ovikello soi...ja koska tiesin että kukaan tuttu ei oo pyrkimässä sisään, en menny avaamaan vaan ootin hiljaa sängyssä ALASTI (tavallinen tapani nukkua, koska meillä on sisällä ihan kauhean kuuma) että tunkeilija älyis lähteä pois. Kello soi uudestaan ja sitten kuulu ääni, että avaimet tungettiin lukkoon ja ovi aukes. Siinä vaiheessa tajusin että voi paska, huoltomiehet tai muut vastaavat pyrkii sisälle ja yritin siinä samalla kiskoa vaatteita päälle :DD Miesääni kysyy että "anteeksi, eikai herätetty?" miä vastaan sitten unenpöpperössä, että "ihan hyvä kun herätitte" (kello oli puol ykstoista) :D ja kuulu naurua. Halusivat kurkistaa meiän parvekkeelle, koska eilisen illan rankkasateen myötä alakerran parvekkeelle oli vuotanu vettä seinää pitkin. Huh huh :D Ja tottakai huomasin sen jälkeen, kun herrat oli poistunu että mun rintsikat roikku tyylikäästi kaiken kansan nähtävillä :'DD
Siirsin eilen puhelimesta kuvat koneelle, ja aattelin jakaa muutaman tännekkin.





Eka kuva Äijäkästä viime talvena, toka Kuusisesta, kolmas meidän parvekkeelta, neljäs Santalahdesta, viides Viksusta, kuudes Joukosta ja Benjamin -koirasta, seitsemäs Miklusta.
En sitte mennykkään eilen kirjastoon ja kirpparille, jos tänään vaikka, koska mun on jokatapauksessa käytävä kaupassa, mutta ennen sitä suihkuun ja muuta jumitusta!
Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!