torstai 4. elokuuta 2011

moi, oon vielä hengissä!

Tiddii, Meripäivät on juhlittu ja Kotkasta on palattu Kuopioon yhtenä kappaleena! Voisin vähä kertoa reissusta, sen verran mitä muistan :DD
Elikkäs torstaina Mari tuli hakemaan mua Kouvolan juna-asemalta, Kotkassa oltiin kolmen maissa. Sovittiin että haetaan Jenni ja käydään kaupoissa, Anttilasta ostettiin hiusvärit sun muuta kivaa, sieltä mentiin sitten Alkoon. Mari heitti minut kotiin ja sovittiin että ne tulee hakemaan mua Jennin kanssa parin tunnin päästä ja ajetaan kaupunkiin kattomaan Meripäiväparaatia. Tällasella outfitillä lähdin kaupunkiin:

Noh, lähdettiin vähä ennen kuutta ajamaan kaupunkiin, ja koska oltiin jätetty lähtö noin myöhään ja oli ihan kauhee ruuhka, paraati jäi suurimmaksi osaksi näkemättä (auto piti jättää Kuusisen parkkikselle, muualla oli niin täyttä). Sitten vähän ajan päästä treffasin Benkun ja päätettiin lähteä Jennaa moikkaamaan Karkkariin. Sitten räjähti taivas, vettä tuli ku Esterin perseestä, ja mun valkonen toppi ei ollu kauaa kovin valkonen vaan läpinäkyvä :) Juostiin Benkulle kuivattelemaan ja sain kuivat vaatteet lainaksi Benkun siskolta. Ooteltiin siinä hetki että sade lakkaa ja hypättiin viimein autoon. Ajoin Popikan kautta, koska ukkosti ja olin unohtanu kaikki tietokoneen ja telkkarin johdot seinään. Samalla sain vaihettua omat vaatteet päälle ja jatkettiin Karhulan S-markettiin, josta Benkku osti Jennalle sipsejä ja omppoporetta :D Hengailtiin loppuilta Jennalla, ja paljon myöhemmin ajoin Benkun äitin auton takas kaupunkiin ja Mikko ja Ville tuli hakemaan mua ja kyyditsi mut ystävällisesti Popikkaan.
Perjantaina sitten värjäilin tukkaa ja valmistauduin iltaan:



Meidän juhlaporukka koostu Marista, Jennistä, Mikosta ja Villestä. Oltiin alkuillasta Mikolla, Zippo-koira oli myös siellä (Zippo on siis Mikon eksän siskon Anetten koira, joka on hoidossa Mikolla koska Anette ja sen mies on häämatkalla).

Mikolta jatkettiin Isoon puistoon, istuskeltiin siellä pari tuntia ja juotiin. Sitten lähdettiin käymään satamassa eli toisin sanoen Meripäiväalueella, jossa on kaikenlaisia kojuja, kaljatelttoja ja tivoli! Sännättiin oikopäätä siihen yhteen kivaan tivolilaitteeseen, missä on ne pyöreät vaunut ja tyypit pyörittää niitä :DD oivoi, ahtauduttiin siis kaikki viisi siihen samaan vaunuun, voi luoja miten naurettiin :DD

Siinä siis Jenni, miä ja Mari hetki ennen laitteen käynnistystä :DD
Satamasta palattiin takasin puistoon istumaan ja juomaan vähän lisää :D Päätettiin lähteä sitten Huoneelle, kaikki tietysti kovassa kännissä. Huoneella oli tietenkin ihan täyttä, sain jonkun urpon juomat päälleni ja lasinsirusta haavan mutta kivaa oli silti! Jossain vaiheessa Mari ja Jenni päättivät sitten, että haluavat nukkumaan omiin sänkyihin (alunperin oli ajatuksena, että nukutaan kaikki Mikolla), Jenni ja Mari sai kyydin pois kaupungista ja Jennin auto jäi luonnollisesti sitten kaupunkiin (jonka ajoin seuraavana aamuna takas Popikkaan). Miä, Mikko ja Ville mentiin Hesen kautta Mikolle, Mikko sammahti saman tien aterian syönnin jälkeen, mut miä ja Ville käytiin Zipon kanssa vielä lenkillä. Huh huh.


Lauantaina heräsin ILMAN krapulaa, wuhuu! Ajoin sen Jennin auton Jennille ja menin kotiin suihkuun, syömään ja valmistautumaan. Harmi että mulla ei oo yhtään kuvaa lauantaista, olin siis alkuillasta Kristalla Karhulassa, siitä jatkettiin taksilla Sibeliuspuistoon kaupunkiin ja nähtiin Janni ja sen kaverit, joiden kanssa mentiin sitten käymään Isossa. Oltiin siellä hetki ja mentiin Jannin ja Kristan kanssa Mikolle (hähäh, mulla oli sen kämpän avain, onneksi!). Istuttiin siellä sitten jonkun aikaa ja taas jatkettiin matkaa Isoon :D. Kauheeta ravaamista noi Meripäivät, totta vie! Sitten alkoikin yllätys yllätys satamaan, joten Mikon kaverit plus minä, Krista ja Janni mentiin Mikolle istumaan. Siellä taas juotiin kunnolla ja päätettiin tyttöjen kanssa lähteä Huoneelle. Matka sinne oli tuskanen, koska satoi ja meitä oli kolme ihmistä ja vain yksi sateenvarjo :D Eikä ees päästy Huoneelle, koska sinne oli miljoonan metrin jonot. Noh, Hesen kautta bussilla Karhulaan ja nukkumaan. Kivaa oli!
Sunnuntaina lähdettiin Aleksin autolla kaupunkiin Kristan sukulaisia moikkaamaan ja sieltä sitten ajettiin Kristan kanssa Cittariin, käytiin kaupassa ja osteltiin kaikkea kivaa (esim. sipsejä ja kolmea eri dippiä :DD). Päästiin takas Kristalle ja Aleksille, tehtiin ruokaa ja katsottiin elokuva Ystävänpäivä, mikä oli kyl aika sekava mut silti ihan ok. Mari tuli hakemaan mua elokuvan jälkeen ja vei mut Popikkaan.
Maanantaina menin kahdeksi Pasaatin Hairlekiinille, koska Kristalla oli siellä kampaaja. Neljä tuntia kesti, huh huh mut tukasta tuli hieno! :) Krista sitten ystävällisesti tarjos mulle Raxin buffetaterian, koska maltoin odottaa niin kiltisti :D. Nam nam, jälkkäri sitten Arnoldsilta. Käytiin Mikolla ja Mikko ja sen kaverit heitti Kristan kotiin. Olin sopinu Iitun kanssa aamulla, että tuun sen luokse yöksi. Aattelin mielessäni että vietetään rauhallinen koti-ilta mutta..päädyttiin sitten Mikon ja Iitun kanssa Huoneelle...:DD Kivaa oli koko rahan edestä ;)
Tiistaina heräsin jälleen ilman krapulaa, toisin ku Iitu :DD. Kävin Mikon kanssa Anttilassa, tässä vähän ostoksia:

Tossa alemassa kuvassa on ostoksia toisilta päiviltä, Syväpuhdistava shampoo (1€) ja luomiväripaletti (n. 3€). Ylemmässä kuvassa lisää Simpsoneita, samassa paketissa elokuvat Horton ja Ice Age 2 ja 24:sen neljäs kausi <3 !! Aah, viimein ostin sen, katoin sitä viime yönä vissiin kuus jaksoa :DD.
Tiistai-ilta vierähti Benkun kanssa ajellen, ajoin Anjalan Nesteelle tankkaamaan ja sieltä takas Kotkaan :D Käytiin Jennalla, katsottiin muutamat jaksot Simpsoneita, vein Benkun takas kaupunkiin ja ajoin Rauhalaan. Mari vei kaverinsa takasin kotiin kaupunkiin ja vei mut sitten kotiin nukkumaan, huh huh mitä ravaamista. Olin ikionnellinen ku pääsin viiimein nukkumaan :)
Keskiviikkona lähdin siis takasin Kuopioon, äiti vei minut Kymin asemalle ja viimein, monen monen tunnin päästä pääsin pötköttämään sohvalle, katsoin Frendit, Simpsonit ja alotin kattomaan sitä 24:sta. Nukkumaan kahen maissa...
HUH HUH mikä tarina..mutta sellanen reissu, tykkäsin!
Bye byeee!

2 kommenttia:

  1. Siis mitä menitte sit huoneelle vaikka sun vaan piti mennä Iitulle yöks? :D

    VastaaPoista
  2. jooh, en kyl taas ymmärrä et miten niin pääs käymää :DD

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!