sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Saareilua yms.

Heissan! Lehmäsaaresta on nyt kotiuduttu ihmisten ilmoille, hauskaa oli tietenkin! Kertoilempa vähän tarkemmin reissusta..
Torstaina tuuri lähti siis Sapokasta klo 13.00, ennen lähtöä sitten pakattiin laukut valmiiksi ja käytiin kaupassa ostamassa reissua varten kertakäyttölautasia, jotka tietenki unohdettiin Mussaloon :D Tällasella asulla mentiin:
Joukon iskä vei meidät Sapokkaan ja siellä tavattiin sitten Riku, Eetu ja Satu saapuivat vähän myöhemmin. Meillä oli tämän verran tavaraa mukana, ei jessus mikä kantaminen oli..

Tossa siis meidän kaikkien tavarat, ei pelkästään mun ja Joukon :D Tuuri lähti hurruuttelemaan kohti ulappaa, nappasin muutaman maisemakuvan (huom! Sää tosiaan suosi meitä)



Pakko sanoa, että saari oli tosiaan ku pommin jäliltä Juhannuksen takia..aivan järkyttävät määrät roskaa joka paikassa (mm. makuupusseja, teltta, tyyny, miljoona tölkkiä ja pulloa, retkituoli..). Onneksi saatiin meidän vakipaikka vallattua ja teltat pystytettyä.

Siinä mun ja Joukon asumus :D Ruvettiin melkein heti laittamaan ruokaa retkikeittimellä, syötiin ja hengattiin (=juotiin). Ajoissa käytiin myös nukkumaan.









Nukuttiin kaikki tosi huonosti toi eka yö, olin jo viieltä hereillä..kuuen aikaa miä, Eetu ja Satu noustiin ja miä Ja Eetu mentiin kello seittemän aamu-uinnille :D Vesi oli aluksi kylmää, mutta loppujen lopuksi ihanaa! Jouko ja Riku heräili siinä pikkuhiljaa ja ruvettiin tekemään aamupalaa (nuudelia) ja keitettiin aamukahvit.
Kahentoista maissa pakattiin uikkarit, pyyhkeet sun muut tavarat ja käveltiin saaren toiselle puolelle ottamaan aurinkoa ja uimaan, oli aivan ihanaa lököillä kalliolla ja uida meressä.





Kahen aikaan palattiin "leiriin", koska oli kiljuva nälkä! Grillattiin makkaraa yms. Sain tuolla kallioreissulla kivan värin nahkaan, en oo enää hirveen valkonen :D Loppuilta tulee kuvien muotoon tiivistettynä:







Oli kiva reissu! Oli myöskin kiva päästä suihkuun :DD Eilen hengattiin vähän aikaa Mussalossa ja lähdettiin kaupunkiin Rikua moikkaamaan. Käveltiin turistikierros kun aidon kotkalaiset konsanaan! Sapokassa näytti tältä:





Tällasta tällä kertaa, oon pitkästä aikaa yön Popikassa ja Benkku tulee kohta mun seuraksi, joten voisin vähän siivoilla ennen sitä.
Heikunkeikun! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!