maanantai 25. heinäkuuta 2011

sweet weekend!

Nonniin, nyt on J:n eka pidennetty viikonloppu vietetty, joskin kaikkihan ei tietenkään mennyt ihan suunnitelmien mukaan..
Perjantaina siis kokkailin hiki kokinhatussa. Tein sitä pasta carbonaraa, se oli ihan ok vaikka vähän mautonta :D Jälkkäri (valkosuklaa-ananasrahka) onnistu paremmin, eli hyvää oli! Ruuan jälkeen käytiin kaupassa ostamassa ruokaa ja vähän virvokkeita ;) Istuttiin monta tuntia partsilla juoden lonkeroa ja juteltiin. J tietenkin jauhoi sydämensä kyllyydestä inttijuttuja :''D Jaksoin kiltisti kuunnella ekan illan, mut lauantaina mun oli pakko käskeä lopettamaan inttijuttujen kertomisen, hahah :D
Lauantaina hengailtiin vain kotona, ja käytiin illalla vuokraamassa Makuunista elokuva Paksuna, olihan se ihan jees mut ei kuitenkaan mikään todella hyvä, jonka kattoisin uudestaan. Illalla J mittasi kuumeen, ja sillä oli yli 37 astetta kuumetta, hurraa.
Yö oli tuskanen, oli kuuma ja neljän aikaan J sitten päätti ruveta oksentamaan..kiva herätä siihen että toinen oksentaa vieressä ämpäriin :D Viideltä sama juttu. Ugh.
Sunnuntaina tein potilaalle aamiaista ja löhöiltiin melkein koko päivä, illalla katsottiin sitten Weebl's Stuffin Toonseja, BABY BABOON IT'S A BABY BABOON! Yheksältä sitten tehtiin iso kulhollinen poppareita ja linnottauduttiin sohvalle katselemaan Subin leffaa Kuumat Kiltzit, ja se oli aika hyvä!
Tänään sitten käytiin kirjastossa, lainasin muutaman Viivi & Wagner -albumin ja Houkutuksen, jota alotan lukemaan Sinkkuelämää -jaksojen jälkeen.
Siivosin keittiön 16 and pregnantin ja Teen Mom 2:sen jälkeen, oli aikamoinen homma, koska tiskipöydälle oli kertyny koko viikonlopun tiskit (onneksi meillä on se tiskikone..). Yksin ollessani en jätä ikinä mitään lautasia tai kattiloita lojumaan tiskipöydälle, miksköhän jätän silloin ku en oo yksin, kertokaapa se!?
Kuvaton kertomus, mutta olkoot. Kohta siis tosissaan tuijottelemaan Sinkkuelämää -jaksoja (ahh, viikon kohokohta!) ja sitten lukemaan sitä Houkutusta, tosin oon lukenu sen joskus, mutta aina voi lukea hyvän kirjan uudelleen!
Hyvää yötä! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!