maanantai 22. elokuuta 2011

It's a fine day

Hello all! Vähän kuulumisia tähän väliin :)
Viikonloppuna Jouko oli siis lomilla, ja ei siitä nyt mitään sen erikoisempaa. Lauantaina käytiin Lidlissä palauttamassa pulloja:
110 pulloa ja tölkkiä, rahaa noista tuli n. 25 €, josta meni euro veroihin. Suunnitelmissa oli ostaa pitsat noista rahoista, ja niin myös tehtiin!
Tässä teille vähän pitsataidetta :DMums mums :D Kunnon juhlapäivä, viimeksi tilattiin pitsaa keväällä :D hohoho.

Otsikko viittaa siihen, että tänään on tosiaan ollut hyvä päivä!
Ensinnäkin Alisa (vanha yläastekaveri) ilmoitti aamupäivällä muuttavansa Neulamäestä tänne Petoselle! Jee oon ihan innoissani :) Saan kaverin, jota voin nähdä useammin kuin ennen (Neulamäki sijaitsee siis n. 6 kilsan päässä Petoselta, joten koska oon laiska enkä jaksa sinne asti pyöräillä ja bussi maksaa mansikoita, on kiva että Alisa asuu ihan vähän matkan päässä :>)
Sitten...En tiedä mikä muhun meni, mutta päätin kirjoittaa hakemuksen Savon ammatti -ja aikuisopistoon. Ilmoittivat nettisivuillaan, että olisi vielä vapaita opiskelupaikkoja Matkailualan perustutkinnossa, joka on yo-pohjainen koulutus. Tein siis hakemuksen, liitin mukaan lukion päättötodistuksen ja nyt hakemus odottaa huomista, että vien sen postilaatikkoon :) Yritän tässä muistuttaa itteäni, etten innostu liikaa jottei tarvisi taas pettyä...mutta todella toivon että nyt onnistaa!
Mulla on pitkästä aikaa todella hyvä olo, ja jatkan nautiskelua V for Vendettan avulla.

Hyvää yötä muruset! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!