keskiviikko 10. elokuuta 2011

Hello!

Diins diins! Eipä tälläkään kertaa oo oikein mitään asiaa, kunhan höpöttelen aikani kuluks...
Kohta soitan Joukon äitille ja kyselen, että onko ne huomenna tulossa Jukan kanssa tänne. Perjantaina mennään siis Haapavedelle kattomaan Joukon valaa ja sieltä sitten Kotkaan viikonlopuksi :) Nyt tahon vaan saada selvyyden, että tulevatko Raija ja Jukka tänne jo huomen illalla vai perjantai aamuna nappaavat mut pikaisesti kyytiin. Uskon kyllä että tulevat yöksi torstaina, joten se tarkoittaa että huomenna on siivouspäivä :D Oon kyllä kova sotkemaan, mutta en tykkää sotkusta...miksikön onnistun sotkemaan ihan huolella vaikka yksinäni täällä oon? :D Lähinnä keittiö näyttää siltä että pommi ois räjähtäny, muu kämppä kaipaa vain vähän imuria niin hyvä tulee!
Oon ihan innoissani ollu tässä pari päivää yhestä jutusta, ja taidanpa kertoa vähän lisää, etten ihan liian salaperäiseksi heittäydy! Eli Cosmopolitanin nettisivuilla eksyin keskusteluihin, jossa etsittiin omalta paikkakunnalta uusia tuttavuuksia (tästä kirjoitettiin myös itse lehdessä joku aika sitten) ja lehtijutun myötä uusia kavereita etitään nyt oikein urakalla eri puolella Suomea. Tää on musta tosi hyvä juttu, ja päätin sitten itsekkin kokeilla ja laitoin eräälle samanikäiselle tulevalle kuopiolaiselle sähköpostia eilen. Kyseinen henkilö oli sit illalla laittanu mulle vastausta ja ollaan vähän juteltu ja facebook -kavereiksi ryhdyttiin myös. Tällä hetkellä tuntuu vähän vaikealta keksiä jutunaihetta, ollaan keskusteltu nää yleisimmän asiat sähköpostilla (koulujutut, kämppä ja harrastukset), mutta nyt alkaa jotenki tuntumaan siltä että mistäs sitten puhuttais..mutta ehkä tää nyt on vähän sitä alkukankeutta, mutta todella toivon että joskus tavattais ja tutustuttais paremmin, koska kavereita ei ole koskaan liikaa (täällä varsinkin, koska en tunne täältä ketään paitsi Alisan).
Mutta joo, eilen rupesin tylsyyksissäni lakkaamaan kynsiä uuteen uskoon, tällaset niistä sitten tuli:
Pahoittelen TODELLA huonoa kuvanlaatua, mulla kun edelleen on tää mun kökkökamera, jonka sain rippilahjaksi (huimat 5.0 megapikseliä, wuhuu!) Ehkä saan piakkoin ostettua uuden :) Mutta siis kynsissä on aluslakka, Maybellinen Forever strong kultalakka ja sen päälle keksin tehdä tommoset pienet täplät vaalealla Maybellinen Mini Colorama -kynsilakalla ja päälle vielä päällyslakka! Sen verran sanon, etten oo tyytyväinen lopputulokseen, ens kerralla laitan toisen kerroksen tuota kultalakkaa. Ja täplätkin vois näkyä kyllä paremmin tummemmalla pohjalla (esim. mattasävyisellä turkoosilla). Mutta aina ei voi voittaa!
Kokkailin tänään taas broilerikastiketta ja riisiä (suosikki broilerinfileesuikale on Atrian pehmeä pippurinen, NAM!<3) ja jälkkäriksi herkuttelin valkosuklaajätskin!


Ei mulla nyt muuta, heipodei vaan! :)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!