tiistai 30. elokuuta 2011

kyllä tämä tästä!

Iltaa mussukat :) Lupasin kirjotella eilen, mutta tulin kotiin vasta puol kaheksalta ja olin ihan rättiväsynyt niin en sitten jaksanutkaan enää raapustella tänne kuulumisia...Mutta nyt kerron niitä sitten :)

Elikkäs maanantaina lähdin hyvissä ajoin bussilla liikkeelle, että löydän koululle. Ekana tietysti lähin harhailemaan ihan väärään suuntaan ja kerkesin panikoida hetken, ennenkuin älysin lähteä kävelemään oikeaan suuntaan :D Matkaa bussipysäkiltä koululle on aika paljon, joten kävelyä saa harrastaa taas oikein kivasti! Koululle päästyäni vahtimestari johdatti minut ystävällisesti opintotoimistolle, josta jatkoin matkaa ryhmänohjaajan kanssa muiden luokkalaisten luokse. (Välikommentti: koulu on TOSI sokkeloinen, eksyisin ilman muiden apua :D) Minut sitte esiteltiin siinä muille ja samantien lykättiin kameran eteen, pari valokuvaajaa oli just sinä päivänä ottamassa opiskelijakorttiin valokuvia. Sieltä sitten lähdettiin Annan kanssa ruokalaan syömään (ryhmänohjaaja Merja antoi Annalle tehtäväksi opastaa mua ekana päivänä) ja muutenkin Anna ystävällisesti kertoi mulle selvityksiä epäselvyyksiin :D Muutama tunti ruokailun jälkeen oltiin Merjan kanssa, ja loppupäivä sujui puhtaanapidon tunneilla (opettaja oli tosi mukava ja ymmärtäväinen, ja tsemppas mua kovasti :>). Vähän ennen viittä sitten päästiin kotiin, ja lähdettiin Annan kanssa keskustaan ostamaan bussikortit. Sen jälkeen Anna lähti sitten kotiin ja miä jäin odottelemaan Joukoa keskustaan. Käytiin H&M:llä (ostin mustan perustopin) ja Mäkkärissä juustohamppareilla, ennenkuin Joukon juna Kajaaniin lähti. Jatkoin keskustakierrosta yksinäni, löysin pitkän etsinnän jälkeen Suomalaisen Kirjakaupan (joka oli muuttanu, sen takia kesti löytää se..) ja ostin sieltä vihkoja ja ruotsin kirjan. Poikkesin myös Seppälässä, ja ostin kivan värisen kynsilakan ja sitten matka jatkuikin bussipysäkille suuntana koti. Kerkesin just ennen Salkkareiden alkua kotiin, ja kauan odotettu sarja pääsi vauhtiin, ah! <3

Olin tosiaan väsynyt ja vähän sekaisin koko päivästä, mutta onneksi nukahdin ihan hyvillä mielin :)
Tänään sitten koulu alkoi klo 10, taas aikasella bussilla liikenteeseen. Koululla olin jo 20 yli yheksän, joten jäin odottelemaan muita aulaan. Paula (luokkakaveri) tuli onneksi jo puolelta koululle ja menin sen kanssa sitten ulos ja muitakin alkoi pikkuhiljaa valua paikalle.
Aamutunnit olivat viestintää (meidän piti tehdä koneella joku juttu, mitä en tietenkään osannut.....) ja niiden tuntien jälkeen oli sitten ruokis. En menny ruokalaan syömään, koska uskollinen apurini Anna ei tullut kouluun ja en tiennyt (häpeä..) mun ryhmätunnusta niin en sitten viitsinyt lähteä nolaamaan itteäni ruokalaan :D (Koska meillä ei ole vielä niitä opiskelijakortteja, meidän tulee sanoa ryhmätunnus kassalla, jota en siis vieläkään tiedä :DD). Tyydyin siis hakemaan kaupasta pari lihapasteijaa ja kivennäisvettä :D
Loppupäivä (4h) olikin sitten kattauksen ja tarjoilun opettelua, huh mun ranne ei kyllä ainakaan vielä kestä mitään hurjaa lautaspinoa..ehkä se siitä jossain vaiheessa tottuu ja vahvistuu :)

Nyt suihkuun ja nukkumatin kanssa treffeille, öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!