keskiviikko 24. elokuuta 2011

elämä uusiksi

Iltaa! Oon nyt vähän jo rauhoittunut kouluunpääsyinnostuksestani, joten voin kirjoitella tänne jotain vähän rauhallisempaa :D

Kävin miettimään sitä, että kuinka paljon muutoksia tuleman pitää. Ensinnäkin, viimeksi oon avannu koulukirjan tai ylipäätänsä opiskellut maaliskuussa 2010. Mitenköhän opiskelut lähtee sujumaan? Tottakai minuu kiinnostaa opiskelu ja se on tosi tärkeetä, mutta...alotan ihan uudessa ympäristössä ja tutustun täysin uusiin ihmisiin, vähän pistää jänskättämään.
Täytyy muistella vuotta 2007, kun aloitin lukion lyskassa. Nyt on oikeastaan ihan sama tilanne eessä. Kaikki koulukaverit, jotka ylipäätänsä alotti lukion, aloitti Karhulassa, niin minä menin puolestani iiiihan yksin lyskaan. Mutta hyvin kävi! Sain sieltä uusia ihania ystäviä, joihin en varmasti olisi tutustunut, jos olisin seurannut muita Karhulaan.
Joskus on vain hyvä vaihtaa maisemaa.
Lisää muutoksia...elikkäs kaikki noi tukihommat. Arvatkaa turhautumisen määrää, sain just vähän aikaa sitten tehtyä asumistuen vuositarkastuksen, joka menee nyt taas uusiksi. Argh. Ja koska rakastan ystäväämme Kelaa todella kovasti, ootan innolla taas mitä ne keksii. Ja mun asumistuki sitäpaitsi nousi, joten nyyhkis :<. Mutta kyllä kai se siitä!

Miä tosissani luulin, että saisin kirjoteltua tänne romaanin, mutta nyt juttua ei tule, ei sitten millään...vähän jo kyllä väsyttäisi.
HAA, siinäpä yksi muutos lisää! Siis tää mun vuorokausirytmi on mitä on, kohta ei enää valvota kahteen aamuyöllä ja herätä vasta 11.
Ja ahh, viimeinkin saan jotain aktiviteettia elämään! Enää ei kauaa istuta päiviä koneen ääressä, vaan koulun penkillä.
Eli asiat järjestyvät, sain mitä halusinkin (vaikka matkailuala ei olekkaan se mun ykköshaave, mutta so what, tekemistä riittää ja ainahan voin opiskella jotain muuta tuon koulun jälkeen!).
Alotan heti huomisaamuna uuden rytmin ja aattelin myös käydä pienellä tutkimusretkellä, jotta löydän oikeaan paikkaan maanantaina :D
Huiiii, se on menoa nyt!
Hyvää yötä immeiset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!