torstai 18. elokuuta 2011

All day, all night, what the fuck!

Moikkelis vaan! Mulla ei oo ollu oikein inspiraatiota kirjotella, mutta ehkä nyt sitten kerron vähän mitä kaikkea oon kerenny tekemään.
Joo siis torstai-iltana (viikko sitten) Joukon vanhemmat tulivat meille kylään. Juotiin kahvit tässä meillä ja päätettiin lähteä keskustan Rossoon syömään, nam! Tultiin takasin ja käytiin oikeastaan heti nukkumaan, koska herätys oli muistaakseni puol seittemältä, ugh. (Muistattehan, että oltiin lähdössä sinne Haapavedelle kattomaan Joukon valaa, joka pidettäisiin eräällä urheilukentällä jonkun koulun lähellä :D).
Matka Haapavedelle kesti melkein kolme tuntia, onneksi sain kuunnella musiikkia rauhassa ja vähän kuvailla maisemia:



Perille päästyämme selvisi, että vala alkaakin vasta vähän ennen kahtatoista, eikä yhdeltätoista niinkuin oltiin luultu. Mutta eihän se haitannut, saatiin onneksi hyvät istumapaikat katsomosta ja Jukan kanssa haettiin sotkun munkkikahvit evääksi! Juuri ennen valan alkua alkoi mukavasti sataa, naurettiin yhden suunnilleen mun ikäisen tytön kanssa meidän hyvää tuuria :D. Vala alkoi, ja herra isoherrat, soittoryhmä ja n. 500 alokasta astelivat nurmikentälle.





Mua rupes aina silloin tällöin huvittamaan toi touhu, mutten kuitenkaan kehdannut nauraa ääneen :D Nyrkki suuhun vaan!
Viimein sitten saatiin lupa lähteä katsomaan uusien tykkimiesten ohimarssia ja valatilaisuus loppui yhteiseen ulkolounaaseen sateessa! Lounaaksi meille tarjottiin taas vaihteeksi hernekeittoa, näkkäriä ja pillimehu :D

JUMALAUTA TÄÄ EI SUOSTU LISÄÄMÄÄN KUVIA!!!! ärrin murrin!!

NONIIN! Siinä siis kuva iki-ihanasta hernekeitosta <3 yhh...
Oli muuten ihana tunne, kun mun tuore tykkimies kaappas minut syliinsä :)
Tykkimies, tykkimiehen avovaimo ja tykkimiehen vanhemmat söivät ja lähtivät autolle, jotta puuduttava automatka Kotkaan voisi alkaa. Ei jumpe, ajomatka kesti 7 TUNTIA, olin valmis heittäytymään ojaan jossain vaiheessa (koska J:n vanhemmat ei muuta matkan aikana tehnykkään kun riitelivät...) Näpsin muutamia kuvia matkalta:


Elikkäs klo 21 jälkeen oltiin viimein Mussalossa, ja sovin Marin kanssa että se hakee mut töitten jälkeen ja mennään Popikkaan pesemään sen pyykit :D Kerettiin Marin kanssa höpötellä pari tuntia henkeviä ennenku se vei minut takasin Mussaloon, käperryin tyytyväisenä J:n kainaloon ja nukahin.
Lauantai...:DD Voi kamala, lauantai oli paras päivä aikoihin! Perjantai-iltana Krista soitti ja kysy että lähdetäänkö lauantaina Kouvolaan Jannin tupareihin, no tottakai lähdetään! Meidän juna Kymistä lähti 16.44, mutta ennen sitä Joukon iskä heitti minut ja Joukon Popikkaan, koska meidät oli kutsuttu kahville. Ennenkuin mama ja isi tulivat kotiin, meikkasin ja pakkasin Kouvola-reissua varten. Kahviteltiin ja juteltiin tunnin verran, ennenkuin Jukka tuli hakemaan meitä. Tottakai miehet jäivät rupattelemaan toviksi portille, vaikka yritin vinkua että "mulla on kova kiire, juna lähtee puolen tunnin päästä!"
Ihme kyllä ehdittiin Kristan kanssa ajoissa Kymiin ja matka alkoi!
Kouvolaan päästyämme alkoi toivoton laukkujen raahaus ja ruokakaupan etsintä, otettiin taksi Jannille koska ei oltais mitenkään pystytty raahaamaan tavaroita sitä matkaa.
Jannin asunto on ihana! Tässä kuvaa seinästä:

Ilta jatkui jutellen ja juoden, hauskaa oli! (Harmi ettei mulla ole vielä kuvia illasta, mutta Kristan blogista löytyy!)
Myöhemmin suunnattiin keskustaan ja kohti Red Moonia, jossa oli ylä -ja alakerta (alakerta oli enemmän sellainen yökerhotyylinen tankoineen päivineen ;DD)
Pari tuntia viihdyttiin siellä ja päätettiin jatkaa Amarilloon! Rillo oli aivan täysi, mutta ei menoa haitannut (tuli tanssittua mm. sohvilla...voi apua :DD) Viihdyttiin ihan pilkkuun asti, matka jatkui Heselle ja vihdoin ja viimein taksi vei meidät nukkumaan!
Aamu oli silkkaa tuskaa...håhåhååhå...
Kolmen maissa oltiin palattu elävien kirjoihin ja lähdettiin junalla kotiKotkaa kohti! Jutut oli levottomia, mutta sitäkin hauskempia :DD Reissu oli kuitenkin paras aikoihin! <3
Anteeksi että kirjotus on vähän mitä on, vähän väkisin kirjotettu mutta kuitenkin!
Hauskaa torstaita!

1 kommentti:

  1. Hei juossaa tohon tolppaa päin, mistä menis juna Tylypahkaan tietääks kukaan?!?! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!