keskiviikko 21. syyskuuta 2011

who's gonna save the world tonight? Who's gonna bring you back to life?

Heissan! :) Mulla oli tänään pitkä päivä, koululla olin puol kasilta, ja kotona olin kuuden jälkeen..oltiin siis luokan kanssa maakuntamatkalla, ekaksi bussi vei meidät Leppävirran Sokos Hotel Vesileppikseen, ja vitsi siellä oli kyl aika huippua! Ei siis hotellissa sinänsä ollu mitään jännää, mutta kun mentiin hissillä 40 metriä maan alle! Siellä oli nimittäin talvi, eli lunta ja hiihtolatuja! Löytäisinköhän netistä tähän mitään kuvaa...

No tuossa tuommoinen kuva, eli siis iso halli, jossa on talvi. Pakkasta siellä oli -3 astetta, hyrr. Mutta oli ihan virkistävä kokemus!

Leppävirralta matka jatkui Varkauteen, Mekaanisen Musiikin Museoon. Talo täynnä erilaisia soittimia eri vuosikymmeniltä.

http://www.mekaanisenmusiikinmuseo.fi/  Tässä linkki, jos kiinnostaa!

Museokierroksen jälkeen bussi vei meidät Scandic Hotel Oscariin lounaalle, ja oli muuten hyvää ruokaa! :P
Matka jatkui taas...seuraavaksi ajettiin Karvioon johonkin leirintäalueelle kattomaan mökkejä ja muuta mukavaa. Ei siis mitään jännää :D

Viimeinen kohde oli sitten Heinävesi, ja Valamon luostari. Ekaksi katseltiin myymälän valikoimia ja en voinut vastustaa tätä:


Toi on siis tikkari, jossa on valko- ja maitosuklaata! :P Ja söpö merenneito! En varmaan raaski syödä tätä koskaan :D
Myymälässä oli vaikka mitä myynnissä, teestä erilaisiin astioihin, viineistä kaikenlaisiin ortodoksiaiheisiin juttuihin. Seuraavaksi päästiin tutustumaan itse luostariin, oli kyllä hieno! Lopuksi mentiin "Punaiseen saliin", missä opas kerto vähän lisää juttuja. Mua väsytti siinä vaiheessa päivää jo ihan kiitettävästi, joten yritin olla nuokkumatta sen ukon edessä :D Huonolla menestyksellä :D

VIIMEIN oli aika lähteä Kuopiota kohti, onneksi oltiin mukavasti etuajassa aikataulusta.
Huh huh. Ihan mielenkiintoinen reissu oli kyllä :)

Nyt on pakko laittaa tänne pari kuvaa, eli uusi ostoksia!


Ovimatto parvekkeen oven eteen, maksoi Carlsonilla n. 4€. Harmi etten huomannu kaupassa, että matossa ei oo minkäänlaista jarrupintaa, eli liukuu liukuu! Pitää ostaa sellasta liukuestojuttua..

Eli siis taulu on uusi ostos! =D Luulin että maksoi 7€, mutta maksoikin sitten 17€ (joku älykääpiö oli rapsuttanu ykkösen veks!). Ja tämänhän tajusin luonnollisesti vasta kun olin kiltisti maksanut ja poistunut kaupasta :D Taulu on myös Carlsonilta.


Uusi meikkivoide, Maybellinen Affinitone. Maksoi n. 10€, ja tykkään!

Näin :) Nyt oottelen kovasti perjantaita, koska Benkku tulee viikonlopuksi kylään, jippii! Mutta ennen perjantai-iltaa täytyy taistella vielä huominen päivä, ja perjantaiaamu ja iltapäivä, jolloin ajattelin VIHDOIN siivota tän kämpän!
Huomenna ei onneksi oo kovin raskas päivä, kaheksalta alkaa ruotsintunnit, ja iltapäivällä mennään työkkäriin kuuntelemaan jotain Itävalta Infoa...

Näihin tunnelmiin, hyvää yötä! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!