sunnuntai 18. syyskuuta 2011

I like what I do, I do what I like!

Reipasta sunnuntaita! :) J lähti taas Kajaania kohti, ja tulee vasta kahen viikon päästä kotiin, möhh. Mutta onneksi yks kaveri lupas tulla ensi viikonlopuksi tänne, JEEE!

Viikonloppu meni taas nopeasti. Perjantaina tosiaan kävin keskustassa ostoksilla koulun jälkeen, ja sainhan sitä rahaa taas kiitettävästi palamaan ;) Tämmösiä juttuja ostin:

H&M:ltä ostin tuollaisen simpukkakaulakorun, i like! Tuo on sellanen pitkä koru, oon nyt tykästyny sellasiin! Tämän hintaa en edes muista enää, mutta ei ollut paljon mitään..

Sitten pari hiuspantaa, joita yritän nyt opetella käyttämään, koska tykästyin kovin Kristan yhteen pantaan, jota sain lainata kun kerran oltiin lähdössä tyttöjen kanssa ulos :) Pannat olivat muistaakseni n. 3e/kappale

Sitten ostin vielä tommosen perus trikoopaidan, n. 10€. Ja sitten ostin vielä kolmet hipsterit, yhteensä n. 13€.

Seuraavaksi ostoksia Anttilasta!
Lumenen Natural Code -sarjan kynsilakka Be happy, n. 3e ja Maybellinen Mini Colorama -sarjan väritön pohjustus/päällyslakka, n. 5€. Tämmöset kynnet noista sitten tuli:


Tossa alemmassa kuvassa näkyy vähän paremmin tuo väri, tosin lakkaa sai laittaa neljä kerrosta että tuli näkyvää jälkeä :D Mutta siis ihan tommoset nudet on tällä hetkellä, annan kynsien vähän levätä noilta räikeimmiltä väreiltä..

Rimmelin peitepuikko, n. 7€.

Sitten tämä Lorealin Lash Architect 4D -ripsiväri, n. 16€. Kallis ostos, yleensä en ikinä laita noin suurta rahasummaa ripsiväriin, mutta jotenkin taas uteliaisuus vei voiton järjestä :D En ole tuota vielä päässyt kunnolla testaamaan, mutta Kristan mukaan hyvä tuote!

Seuraavaksi pari juttua Glitteristä:


Jälleen hiuspanta (:D) ja sitten noi ihanat korvikset! Yhteensä vähän yli 10€.

Sellasta :) Oon taas tyytyväinen saaliiseeni :P

Lauantaina olin Alisan kanssa kattomassa Kalpa-Tappara peliä Niiralan Montulla, ja kotijoukkue Kalpa vei voiton 5-1! Hyvä Kuopio! Oli tosi kivaa olla kattomassa oikeaa peliä, aikasemmat kokemukset rajottuu junnu Titaanien peleihin..Niiralan montun halliin mahtuu muistaakseni vähän yli 5000 katsojaa, ja lauantaina meitä oli 4 500! Eli tiivis tunnelma ja ilo ylimmillään :) Jalat kiittivät kun vihdoin peli oli ohi ja istuttiin Hesessä, kun meillä oli paikat seisomokatsomosta.

Kaikin puolin kiva viikonloppu :) Huomenna koulu alkaa vasta puol kahelta, eli kerkiän hyvin tekemään aamupäivästä vähän lisää koulujuttuja. Tänään kulutin pari tuntia ruotsin tehtävän tekoon, mutta oon taas onnellinen että sain tehtyä sen, ettei tarvitse tehdä viikolla :)

Mukavaa iltaa, rentoutukaa kun sihen on vielä mahdollisuus!
:)

ps. mun iltaherkkuni <3 :




1 kommentti:

  1. Kallis toi ripsiväri, mut silti aivan mahtava!!! ;) <3 Koska Kotkaan??

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!