sunnuntai 20. marraskuuta 2011

sometimes you go away, a million miles away

Heiii :)

Tänään oon fiilistellyt hyviä biisejä, mm. Inna-Endless, Avicii-Levels ja Flo Rida-Good Feeling, ihan parhautta! Ja oon tänään myös siivonnut kämpän ja kuurannut kylppärin hammasharjalla (en tosissani oo ylpeä tästä :D), välillä vaan oon tosi neuroottinen siivouksen suhteen. Eli jos siivoan, niin sitten siivoan monta tuntia ja todella perusteellisesti, vaikka sitten sillä hammasharjalla =D

Pyykkiä pesin myös koneellisen, katoin leffan, murehdin valmiiksi jo huomista ja kuolasin eri liikkeiden nettisivuilla kenkiä! Päätin, että haluan ostaa itelleni n. polvipituiset saapikkaat ja ruskeat! Oon aina ollu tosi "tylsä" pukeutuja enkä pahemmin jaksa innostua kengistä. Mutta kävinpä taas kurkkimassa blogeja, ja oon jotenki tosi "kateellinen" ihmisille, jotka omistaa monet monet kengät ja monta erilaista takkia (takeistakaan en pahemmin oo koskaan jaksanu kiinnostua, mulla on tasan yksi takki syksylle/keväälle ja yksi takki talveksi). Rahahan tässäkin tilanteessa pelastaisi, mutta koska ajattelen järkevästi, niin en tarvitse montaa takkia!

Tällä hetkellä en omista kunnollisia talvikenkiä, mutta ajattelin mennä käymään cittarissa lähipäivinä, ja katsoa jospa sieltä löytyisi...siihen asti ajattelin tunkea jalkani näihin:


Oonko ainut, jonka mielestä noi näyttää kanooteilta? :D Äsken kokeilin niitä, ja yritin parhaani mukaan uskotella itelleni että noi näyttää ihan siedettäviltä mun jaloissa, hmm..mielipiteitä? Ja perjantaina kävin ostamassa H&M:ltä kolme perustoppia:




Tänään on ollut hurjan kylmä mutta aurinkoinen päivä, ihanaa! Tällä hetkellä ulkomittari näyttää melkein -4 astetta, huiii sieltä se talvi (ehkä) tulee! \o/ Tän takia rupesin miettimään tota mun kenkäongelmaa, koska en todellakaan meinaa enää ikinä kulkea kesäkengissä talven läpi (niinkuin tein viime talvena, en suosittele!). Pakko varmaan tunkea jalat kanootteihin, eipähän ainakaan jalat palellu!

Päivä päivältä innostun enemmän haaveesta, että saan mun kolme murua tänne kylään joulukuussa! Joululahjashoppailuja, muutakin shoppailua, alkoholia (ehkä myös lopultakin pääsen käymään edes jossain Kuopion baarissa, kun vielä en ole yhteenkään eksynyt :D) ja ennen kaikkea hauskanpitoa! Tiistaina saan työvuorolistat Savoniaan ja tontturetkeen, ja voidaan aloittaa suunnittelu :)

Ehkä joku miettii nyt tota työvuorolistaa, mutta selitänpä nyt. Parin viikon päästä meidän luokalla alkaa sisäinen työssäoppiminen Hotelli Savoniassa, joka on siis meidän koulun yhteydessä. Sitä varten meidän täytyi ostaa asiakaspalveluvaatteet (pitkähihainen kauluspaita, solmuke, musta polvipituinen hame/mustat suorat housut ja musta etuliina). Ite ostin hameen, ja vielä täytyy hommata mustat avokkaat. Huh! Eli toi harjottelu kestää kuukauden verran, saanpahan oppia millaista on OIKEA asiakaspalvelu, huiii jännittää jo vähän mutta hyvin se menee!
Tontturetki on meidän luokan järjestämä seikkailu 3-7 vuotiaille lapsille, ja retki alkaa 12.joulukuuta Puijon näkötornin mäellä. En oo kovinkaan innoissani tästä, koska en ole niin lapsirakas kun annan ymmärtää ja ajatus värjötellä -20 asteen pakkasessa koko päivän ei tunnu kovinkaan mukavalta, mutta homma on hoidettava! Meidän luokka saa kuitenki suurimman osan voitosta, ja rahat menee luokan tilille ens vuoden ulkomaanreissua varten!

Tänään ajattelin vielä datailla lisää, laittaa mutanaamion naamalle ja rentoutua sohvalla!

Kivaa iltaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!