maanantai 14. marraskuuta 2011

it's your life, got to play it right

Helloou!

Taas pitkä aika vierähtäny siitä, ku viimeksi tänne kirjotin. Syy tähän on yksinkertainen: ei ole ollut mitään kerrottavaa :D Elämä menee jotakuinkin näin nykyään: kouluun -> kotiin -> nukkumaan -> kouluun -> kotiin -> nukkumaan...Mutta nyt vähän jotain muuta viime viikolta :)

Maanantaina kattelin tori.fi:n sivuilta tv-tasoja, ja löysinkin sieltä mieluisen ja hyvännäköisen tason ja otin samana iltana yhteyttä myyjään. Sovittiin, että hän kuskaa tason meille keskustasta keskiviikkona ja nyt tulee paras kohta: hintaa tasolla oli 20€+5€ kuljetus! Oon niin tyytyväinen tähän :)


Tuo alhaalla oleva cd-teline on kääntyvä, joten leffat ja levyt saa "piiloon". Keskiviikkoiltana tohkeissani aloin purkamaan meidän vanhaa tasoa, ja samassa rytäkässä onnistuin rikkomaan siitä lasioven, laminaattiin tuli pieni naarmu ja käteen sain myös vertavuotavan haavan :D hupshups!

Perjantaina olin kettu, ja lintsasin enkun tunnit, koska halusin lähtä aikasemmalla junalla Kotkaan! Perjantai-iltana kävin Benkun kanssa Karoliinassa parilla, ja sieltä mentiin tunniksi istumaan Iitulle.

Lauantaiaamuna kymmeneltä porukat tuli hakemaan mut Mussalosta, ja lähdettiin kohti Hämeenlinnaa Voiton (veljen pojan) 1v. synttäreille! Ihana Voitto :)


Puoli viiden aikaan lähdettiin ajamaan takaisin Kotkaan, aika paljo istuin viikonlopun aikana :D Perjantaina junassa melkein 5 tuntia, lauantaina 6 tuntia autossa ja sunnuntaina taas 5 tuntia junassa :D Peppu kiittää! =D
Illalla mentiin Joukon ja Eetun kanssa Eetun ja Satun kämpille vähän iltaa viettämään, näissä merkeissä...


Sellaistaa :) Ootan perjantaita, koska meillä on luokan pikkujoulut, wuhuu!
Nyt alan syömään lasagnea ja odottelen Salkkareiden alkamista!

2 kommenttia:

  1. Miäkii ostin muumikalenterin <3 Mut sen muumipeikon <3 Koska seuraavaks Kotkaan?

    VastaaPoista
  2. hihih :) tuun seuraavaks varmaan jouluna :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!