tiistai 22. marraskuuta 2011

it's taking me higher, higher, higher off the ground

Moikka!

Saatiin tänään työvuorolistat, ja melkein kaikki mun vapaapäivät sattuu tietysti keskelle viikkoa, mut onneksi mukana on pari sunnuntaivapaata myöskin. Alustavasti suunniteltiin Iitun ja Benkun kanssa, että ne tulee tänne 9.päivä, harmi että 10.päivä mun täytyy olla respassa klo 8-15...eli perjantaina ei paljoo juhlita, mutta lauantaina sitten ;)

Cittarireissu on nyt tehty, eikä ollu ihan turha reissu! Ostin itelleni lämpöset talvikengät (mustathan ne on, oon tylsä ihminen :D Ja kaikenlisäksi lastenosastolta!), sitten ostin myös huulirasvan ja kosteuttavan kasvonaamiojutskan, josta riittää kahdeksi kerraksi, murr...ja Anttilasta leffa, Kauhea Kankkunen, ihan paras!

Kengät maksoivat n. 50€, kääk! Ja luulis että lastenosastolta ei ees löytyis noin kalliita :D

Tänään pääsen nauttimaan naamiosta (jälleen kerran :D) ja perjantaina voisin käpertyä Joukon kainaloon katsomaan leffaa, mau!

Alunperin menin cittariin ostamaan niitä avokkaita työasua varten...hyllyt täynnä mustia avokkaita, mutta ne oli joko liian isoja tai niissä oli liian korkeat korot, murr! Meinasin ostaa yhet 40€ maksavat, mutta sitten tulin toisiin aatoksiin..voisin mennä torstaina vierailemaan vaikka Prismaan :D

Juu, ei nyt muuta,
heimoi vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!