perjantai 12. helmikuuta 2016

Häätavaraa!

Kakkukoriste, laukku ja kengät kotiutuivat, <3!


Kengät ja laukku löytyivät Zalandolta, kakkukoristeen tilasin Ilon Polku -nimisestä verkkokaupasta. Oon ihan in love, saa hypistellä vihdoin jotain konkreettista kotona :D Halusin löytää sekä kengät että laukun mahdollisimman edullisesti, koska koen jo törsänneeni ihan tarpeeksi hääpukuuni. Kengät tuntuvat hyviltä jaloissa (nim.merk. Tepastelin niillä tänään hyvän tovin kotona) ja laukku on mukavan tilava ja yksinkertainen, just mun makuun! Laukku tuntui aluksi ihan hullulta idealta hankkia, mutta koska olen mm. huulirasva- ja tupakkariippuvainen, oli laukun osto kuitenkin fiksu päätös. En haluaisi ruinata esim. kaasoilta pitkin päivää huulirasvaa :D Laukku saattaa päätyä myyntiin häiden jälkeen, kengistä en vielä ole varma.


Kakkukoriste on Willow Treen "Promise", ja rakastuin tähän välittömästi! Tää on kaunis, herkkä ja myös mainitakseni, ihan kun pieni veistos meistä! Hääryhmässä varoiteltiin tämän olevan liian painava kakkukoristeeksi, otin kuitenkin riskin ja totesin koristeen saadessani sen olevan liian painava kakun päälle :D MUTTA koska halusin tämän, niin päätin että sen myös saan. Joko laitamme koristeen alle juomapillejä ym. tukemaan tai sitten asetamme sen pöydälle kakun viereen.
Huomenna kaasojen kanssa ostamaan askartelukaupan hyllyt tyhjiksi, seuraavaksi aloitetaan kutsujen näpertely!

2 kommenttia:

  1. Voi ei mikä kakkukoriste, aivan ihana ♥ Mäkin tahon tommosen! Ei sillä että oisin naimisiin menossa, mutta kuitenkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyl ihana <3 Mut tiedät jo valmiiksi minkä koristeen haluut sitte ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!