maanantai 22. helmikuuta 2016

Häääääääärsytys

Argh toivottavsti mun ei tarvi purkautua tänne enää koskaan, mut nyt alkuun varotuksen sananen, jos et kestä lukea kitinää ja vikinää hääjutuista, kannattaa lopettaa lukeminen NYT!


Asiat, jotka ottaa täl hetkel niin paljon päähän et voisin peruu koko roskan ja mennä salaa naimisiin vaikka roskatynnyrissä...

  • Istumajärjestys, voi helkkari sentään...Kuka nyt oli kellekin mitäkin sukua, ketkä pitää istuttaa mahdollisimman kauas toisistaan..Heh, istumajärjestyksen pähkäilin jo eilen valmiiksi, olettaen et kaikki kutsutut tulevat, NOT gonna happen! Uusiksihan se menee kuitenkin, turhaa rassasin pääkoppaani.
  • Kaikki-mulle-heti-nyt! Haluaisin et kaikki ois jo tyyliin valmista, esim. miks hitossa meil ei oo omaa tulostinta, vaan pitää ajella 15 km vanhempien tulostinta lainaamaan...Ja miks hitossa äitin koneella ei oo samoja fontteja mitä mun koneella??? Ajelin sinne sit ihan turhaan. Ärsyttää eniten se, etten ite tätä hokannu. 
  • Haluisin tilata Ebaysta hääkrääsää, mutten tiedä mitä hakusanaa käyttäisin...hahahaha! Enkä todellakaan vaivaudu ottamaan selvää, sehän nyt on vissi...
  • Kutsut ja pelko kuokkavieraista, jos jumalauta joku vieras kehtaa tuoda meidän häihin jonkun kummin kaiman koiran sukan, niin teen siitä sukan. Kutsut yleensä osoitetaan niille, joiden nimi kuoressa on, eikö? Mut jos lukeekin "Pekka perheineen", niinkuin meidän kutsujen useissa kuorissa lukee (ei siis montaa Pekkaa perheineen mut you know), eikai Pekka tuo sitä sukkaansa häihin? Oon ihan pässi kun mietin tätä(kin) asiaa liian vaikeesti. En vaan kestäis tilannetta. Ja mitä jos joku alkaa inttää et "haluun ottaa mukaan avecin!!" S*ATANA, jos kutsussa ei erikseen mainita, että sinä+avec, sinä et sitä avecia tuo!! Etkä edes kysy saatko tuoda! Huh huh..
  • Kuinka hel*etin hankalaa on löytää meikkaaja tekemään mulle häämeikin? Hankalaa ilmeisesti tässä kylässä...argh..Eikä mikään Mirkku 16v. babylipsien kanssa tule kysymykseenkään. Tein jopa julkisen päivityksen aiheesta, että etsin meikkaajaa hääpäiväksi ja pyysin ystävällisesti jakamaan sitä Facessa...jopa neljä mun kaveria jaksoi nähdä vaivaa painamalla jaa-kuvaketta..Yks niistä asuu Kuopiossa, voi jippii...Mut kiitos Johnu kuitenkin :)
  • Toinen kaasoista muuttaa eri kaupunkiin, toinen meidän naapuriin. En tiedä itkeäkö vai nauraa...
Ehkä nää nyt tässä päällimmäisenä mielessä, onko mulla kanssakärsijöitä tai ymmärtääkö kukaan tätä olotilaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!