torstai 22. tammikuuta 2015

Häät - tästä se lähtee!

Pyörittelin tätä ideaa jokusen päivän päässäni, ja päädyin lopulta aloittamaan häät -osion blogissa. Ideana on jakaa ja mietiskellä hääsuunnitelmia, samalla kun kirjoitan asioita myös mulle muistiin ;)
Me mennään naimisiin ensi vuonna Kotkassa. Vuosi lyötiin lukkoon oikeastaan heti kihlojen jälkeen, mutta edelleenkään sen tarkempaa päivämäärää meillä ei vielä ole. Todennäköiseti kuitenkin touko-kesä-heinä-elokuun aikana. Joitakin asioita on jo suunniteltu enemmän, toisia vähemmän. Näissä häät-osioissa tuon omia suunnitelmia julki ja pohdin tietty sitä, millaiset häät olisi minun mieleen. Mikäli päätän jatkaa osiota ihan juhliin asti, on sitte kiva myöhemmin lueskella mitä suunnitelmia oli ja mitkä sit loppujen lopuksi toteutuivat :)
Tästä se matka vaimoksi alkaa, huuuuuh....

2 kommenttia:

  1. Heii ihan mahtavaa! Hääjuttuja on ihana lueskella, olipa ne sitten kenen tahansa, ja vielä ihanampaa siitä tekee se että joku tuttu on siellä ruudun toisella puolella! Ja muutenkin kiva kuulla kuulumisia näin blogin kautta kun niitä ei enää tuu vaihdettua kasvotusten! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!