perjantai 23. tammikuuta 2015

Häät - Sinulle mä rakas annan sen

Tänään kulutin arvokasta aikaani varmaan yhteensä kolme tuntia pähkäillen häiden juhlapaikkaa. Raivostuttavinta tässä on se, että oon kyllä jo suunnitellut häidemme väriteemaa, mutta se pitäisi saada sopimaan tulevaan juhlapaikkaan. Nyt kuitenkin ajattelin siirtyä vihkisormusten upeaan maailmaan!


EN KESTÄ; TÄÄ ON IHAN LIIAN HAUSKA! :D


Vihkisormuksen valintaan vaikuttaa luonnollisesti myös kihlasormus, ne pitäisi saada jotenkin sopimaan keskenään kivaksi kokonaisuudeksi. Mun kihlasormus on valkokultaa, joten vihkisormuksenkin tulee olla. Valkokulta on muutenkin mun lemppari! Ja koska kihlasormuskin, niin vihkisormuksenkin tulee olla kapea ja sellainen siro, soma. Nyt listailen vähän lemppareita!

Timanttisten suosikit:








Kultajousen suosikit:



Lumoavan suosikit:



Malmin korupajan suosikit:




Aaah, aivan upeita ovat! Osa sellaisia, joista voin vaan haaveilla. Huomasin tuossa äsken sivuja selaillessani, että mitä kalliimmiksi sormukset muuttuivat, sitä vähemmän huokailin ihastuksesta. Tuleva aviomies ei tästä varmaan ole ollenkaan pahoillaan ;) Mutta varsinkin tuo Timanttisten viimeinen sormus toi heti mieleen "Tän miä haluan!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!