maanantai 1. huhtikuuta 2013

It used to be so easy can't you see

Moikka moi ja heissulivei!

Tää ei oo pilaa, kirjotan nyt ihan oikeesti pitkästä aikaa! Viime kerrasta onkin tosiaan aikaa, ja mulla on mietittynä jo täydellinen (teko)syy: Mulla ei oo yksinkertaisesti ollu aikaa tai mitään kirjoitettavaa. Nyt pidemmän tauon jälkeen juttua löytyy jonkun verran :)

Sain siis kesätöitä Kotkasta, meriristeilyjä järjestävältä yritykseltä. Aloitan heti työssäoppimisen jälkeen, eli näillä näkymin toukuun toisella viikolla. Työssäoppiminen on sujunut kivasti, mutten millään malttais odottaa kesää!


Pääsiäinen meni rauhallisesti lepäillen ja nukkuen univelkoja pois. Torstaina mun veli perheineen toivat kissansa mulle hoitoon pääsiäiseksi, tän katin kanssa ei olla koskaan oltu ylimpiä ystäviä mutta hyvin meillä meni!J lähti torstaina Kotkaan omaa harjoitteluaan varten, joten oon taas ihan yksikseni kotona loppukevään. Onneksi mulla on ihania ystäviä, joiden kanssa vietin pääsiäisenä aikaa kahtena päivänä peräkkäin! Perjantaina juoruiltiin ja katseltiin leffa, lauantaina käytiin syömässä ja leffassa kattomassa Kasipallo. Oli muuten melkosen synkkä ja jätti erittäin pahan mielen..Lauantaina sain tekstarin Seppälä Klubista, että vaatteiden hinnasta saa 30% pois klubietuna, joten päätin lähtä etsimään kevättakia. Ja ah, sen minä löysinkin (ja huivin samalla, oli niin ihania molemmat!)


Viikolla kävin myös Sokoksella tuhlaamassa jouluna saatua lahjakorttia ihonhoitotuotteisiin, perusostojen jälkeen päädyin myös kokeilumielessä ostamaan tämän:


Eli kyseessä on Bio-Oil niminen öljy, joka lupaa mm. vaalentaa arpia ja tasoittaa epätasaista ihonsävyä. Eli just niinkuin mulle suunniteltu! Tätä suositellaan käytettäväksi kuurin omaisesti 2 kertaa päivässä kolmen kuukauden ajan, joten tuloksia saadaan varmaan odotella vielä kauan. Ainakin hyvää tässä öljyssä on se, että tuoksuu hyvältä ja kosteuttaa todella, tarkotan siis todella hyvin! Hintakaan ei hirvittänyt, n. 12€. Öljy on kuitenkin riittoisaa, koska sitä ei tarvitse käyttää paljoa kerralla ja uskon että tosta 60ml pullosta riittää pitkäksi aikaa tätä riemua!

Uusi viikko alkamassa, haikeissa tunnelmissa täytyy jatkaa taas arjen tohinoissa. Jotta mun vaivalla kyhätyt kevätsuunnitelmat ei tuhoudu, teen tästä eteen päin 45 tunnin työviikkoja, hip hei!
Palaillaan taas muruset! :)


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!