torstai 31. tammikuuta 2013

kotirouvan arkea

Heissun!

Tosiaan, teoriatunnit on nyt lusittu ja oon loppuviikon ihan vaan kotosalla. Hyvää luppoaikaa harjoitella kotirouvan uraa, hehhe...eilinen ja tää päivä toistaa itteään pelottavan paljon, mun päivät menee siivoillen, tiskaillen, sanajahtia pelaten, koneella istuen, kuntoillen, syöden, telkkaria kattoen, kokkaillen ja leipoen. Eilen tuli ihan hullu vimma leipoa, joten kaupasta tarttui tarvikkeet mutakakkua varten. Ohjetta muutin sen verran, että margariinin sijasta käytin voita ja taloussuklaata meni vajaa levyllinen. Tässä taloudessa rakastetaan makeita herkkuja ja usein leivonnaiset ym katoaa sadasosa sekunnissa, mutta onneks toi on kuitenkin niin ällömakeeta että nautittavaa jää moneksi päiväksi eteenpäin :D

Eilen satoi sitä lunta aika kiitettävästi, niinkuin varmaan huomasitte. En muista kuinka monta kertaa jouduin lakasemaan tieni parvekkeelle, siis ihan järjetöntä...eilen oli sentään pakkasta mutta nyt plussaa, joten kiva kiva. Nyt sais lumentulo jo mun puolesta riittää.

Rooliasuni kotirouvana koostuu kollareista, yöpaidasta ja hupparista ja naamakin ollu täysin meikitön, joten kuviakaan ei oo tullu napsittua. Huomenna teen muodonmuutoksen kun meen hammaslääkäriin ja käymään koululla, joten ehkä kuvamateriaalia ois huomenna tarjolla. Siihen asti, heippa pupuset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!