perjantai 25. tammikuuta 2013

Clothes and cosmetics

Moiii!

Kävin tänään piikillä, eli ottamassa jäykkäkouristuksen tehosterokotteen. Hyvät muistot tulvivat mieleen, vuonna 2002 mut piti kirjaimellisesti kantaa rokotukseen (siis vihdoin ja viimein ku terkkari ja opettaja sai mut kiinni tunnin hippaleikin jälkeen..). Mut onneks se ei ollukkaa enää niin kamalaa mitä muistin :D Tällä viikolla käytiin luokan voimin Tahkolla tutustumassa pariin yritykseen ja plaaplaa. Päivä oli ihan jees, mutta pitkä. Ja siellä oli kylmä! Samana iltana käytiin J:n kanssa Dna-kaupassa, ja...meillä...on...nyt...laajakaista!!!! Mokkulalla vois heittää vaikka vesilintua, kukakohan "insinööri" on sellasenki keksiny..

Nyt tuleeki muutama kuva tän viikon vaatevalinnoista. Pahoittelen jo etukäteen huonoja kuvia, mutta ootte varmaan tottunu näitä jo kattelemaan. Hovikuvaaja ois kyllä ihan kiva :D

Jotain mukavaa päällä, toi Mangon uus paita on i-h-a-n-a-! Tää oli muuten se päivä kun Nrj:n Dosse kerto mun kirjottaman tarinan suorassa lähetyksessä. En vaan voinut vastustaa kiusausta...


Melkein-anopilta saatu kaulakoru :)

Krista haastoi lukijansa jakamaan lempparikosmetiikkansa muillekkin, ja minäpä tartuin tilaisuuteen! Toistan itteäni aika paljon, koska ootte jo useita kertoja päässy (joutunu?) lukemaan hehkutuksia joistakin tuotteista. Mutta kertaus on opintojen äiti...?


Oon käyttäny tätä useamman vuoden, eikä mielessä oo kertaakaan ollu vaihtaa tätä mihinkään muuhun. Meikkivoiteen levitys helpottuu ja ihon pienen pienet virheet tasaantuvat.


Clarins'in Beauty Flash Balm'ia käytän lähinnä valovoiteen tapaan esim. kulmaluulla ja poskipäillä tuomaan ihanaa hehkua. Garnierin BB-voide, ostin tän aikoja sitten ja käytän tätä ainakin kerran viikossa. Peittää just sopivasti, kosteuttaa ja heleyttää!


Lumenen väritön irtopuuteri, tämäkin yksi monen vuoden aikaisista luottotuotteista, pitää kiillon hyvin kurissa ja uskomattoman riittoisaa, varsinkin kun en käytä tätä muutakun kerran päivässä nenänpieliin!


We Care Icon'in nestemäinen eyeliner, hoitaa asiansa hyvin! Max Factorin meikkivoiteen arvostelinkin jo edellisessä kirjoituksessa (eli todella hyvin peittävä ja kestävä, ei jätä "naamiomaista" tunnetta kasvoille mutta miinusta tulee ihon kuivattamisesta). Lorealin False Lash Telescopic -ripsariakin oon aikaisemmin täällä kehunut. Ihan loistava ripsiväri!

Löytyykö teidän suosikkeja? 

Huh huh, kamalasti ois taas hommia hoidettavana..tänään aattelin kyllä hyvällä omallatunnolla keskittyä vain lonkeron juontiin ja J:n kainalossa makoiluun. Sunnuntaina (koska opiskelijoilla ei varmastikaan parempaa tekemistä olis) on enkun näyttö Pakkaspäivien Puistojuhlassa. Kyllä, SUNNUNTAINA NÄYTTÖ. Toivottavasti en mokaa sitä, ja toivottavasti ei olis mitään 20 astetta pakkasta, kolmen tunnin seisominen ei kuulosta silloin kovin kivalta...Joten nyt vaan turbokarpaloa kitusiin, kivaa viikonloppua! :)

4 kommenttia:

  1. Mun mielest toi Garnierin meikkivoide ei peitä, tai ei ainakaa mul, tai sit mul on liian epäpuhdas iho!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eihän se oikeastaan ole meikkivoide, niin ei tietenkää samalla tavalla peitä, mutta just sellasina päivinä ku ei meikkaaminen paljoa kiinnosta niin sitte toi on hyvä, ainaski mulle : )

      Poista
  2. Mitää, mikä juttu Nrjllä? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah vaikka vieressä istut ni vastaanpa täällä :D Eli siellä keskusteltiin niinku sanonnoista ja murteista, ni kerroin sit tarinan nrj:n facebookkii miten Jouko oli sanonu jollekki kajaanilaiselle että voi tunkea jonku tavaran vaikka jonnee. Ni sen se sitte luki lähetyksessä ja mietiskeli et mitäköhän mieltä Jonne Aaron on Kotkasta...:D Eli ei mikään iso juttu.

      Poista

Kiitos kommentistasi!