keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Onnellinen pesusieni

Moikka moi!

Täällä ahkera työssäoppija kirjoittelee nopeasti, kohta lähden taas töihin. Oon tykänny ihan mielettömästi paikastani vaikka ekana päivänä vähän masensikin...eilinen päivä sujui kuitenkin jo huomattavasti nopeammin ja meillä oli Reetan (työntekijä) kanssa tosi hauskaa kahdestaan. Oon pikkuhiljaa sisäistämässä Hotellinx -varausjärjestelmää ja eilen teinkin ensimmäisiä huonevarauksia koneelle ja check-in hoitui myös ihan kohtuu hyvin Reetan auttaessa vieressä :) Oon siis ristiny itteni pesusieneksi, koska imen itteeni ihan valtavat määrät tietoa ja koitan pysyä menossa mukana parhaani mukaan. Mulla on ollu nyt vaan iltavuoroja mutta huomenna ois eka aamuvuoro. Voi vähän väsyttää huomen aamulla, pääsen tänään kuitenki vasta yheksältä lähtemään ja kotona oon vähän ennen kymmentä illalla.

Ja kaiken tän muun kivan lisäksi mulla on ens viikolla kaks kesätyöpaikkahaastattelua Kotkassa, toinen erääseen hotelliin/leirintäalueelle ja toinen on sitten sellainen meriristeilyfirma. Onneks mulle oli laitettu vuorot vaan maanantaista torstaihin, eli voin lähtä torstaina kahden junalla Kotkaan, enkä malta odottaa! Täytyykin varmistaa eräältä hyvältä tyttökaverilta, josko vaikka lähettäis ens viikon perjantaina Huoneelle juhlistamaan näitä elämän pieniä iloja ;)

Mutta, lähen tästä valmistautumaan töihin menoon. Mulla ois puhelimessa muutama kuva, mutten kerenny niitä nyt siirtämään koneelle. Palaillaan muruset ja kivaa viikkoa kaikille :)

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!