maanantai 3. lokakuuta 2011

when I'm falling down, will you pick me up again?

Heissan!

Näin alkuun mun täytyy myöntää, että intti on perseestä. Varmaan se ois viel enemmän perseestä, jos ite olisin siellä. Mutta ärsyttää, ja eilen ärsytti, kiukutti ja itketti ihan kamalasti. Inhottavaa saattaa Jouko bussipysäkille ja palata yksin kotiin. Eilen itkin ekaa kertaa tän asian takia, ja kun ajattelee että Joukolla on vielä yli 200 päivää inttiä edessä...Asia ei muuten varmaankaan näin paljon vaikuttais, jos oltais se 5 päivää erossa ja nähtäis aina joka viikonloppu, mutta kun näin ei ole. Jouko pääsee seuraavan kerran lomille 14.10, ja olin aatellu just samana päivänä lähteä Kotkaan syysloman viettoon, mutta muutin suunnitelmia, ja lähenkin vasta 15.päivä aamujunalla, koska en yksinkertaisesti kestäis olla kolmea viikkoa erossa. Kaks viikkoa menee just ja just, eli yks lisäviikko ei mitenkään onnistuis. Kärsisin hirmusesta ikävästä ja olisin varmaan kaikille ihan kärttynen, joten parempi näin. Ihan oman ja muiden mielenrauhan vuoksi.

Mutta noniin, vähän viime viikon tunnelmia! En muista enää kerroinko, mutta ruotsin suullinen näyttö meni ihan hyvin, vaikka vähän takelteluksi meni (unohin esimerkiksi sanat "paistettu" ja "pihvi" :DDDD).
Eräänä aamuna taivas oli huippukaunis, ja oli pakko unenpöpperössä napata oikein kuva!

Tämä oli siis torstailta, ja samaan päivään mahtui myös kolari ihan tossa meidän parvekkeen alapuolella, istuin koneella koulun jälkeen ja yhtäkkiä kuuluu kauhee rysäys...



Hienosti rutussa molemmat autot!

Perjantaina sitten koulun jälkeen tulin kotiin siivoamaan ja tein myös ruokaa, ennenkuin Jouko tuli kuuden jälkeen kotiin :)


HAHAH, mikä uusavuton nuori olenkaan! :D
Illalla oli tämän näköistä, aurinko just laskemassa:

Perjantaina ei tehty mitään erikoista, Jouko oli neljä päivää kestäneen metsäleirin jälkeen aivan lopussa ja kävi nukkumaan jo ennen yheksää. Ite kömmin sen viekkuun nukkumaan hyvissä ajoin myös =)

Lauantaina sitten käytiin kaupassa ja muutenkin vain hengailtiin, ostin kaupasta ihan tarkotuksella ES energiajuomaa, jotta voisin vihdoin juoda pullon pohjalla keikkuneen viinatilkan pois :D


KossuES, tadaa :D

Sunnuntaina sitten meillä oli pelipäivä, istuttiin tässä keittiön pöydän ääressä vierekkäin omien koneittemme äärellä ja pelattiin samaa peliä :DD Hahaha, tältä mun ranne näytti illalla:


Sellanen v-loppu, ihan normi/tylsä/perus :D

Tällä hetkellä ootan innoissani syyslomaa, mulla on jo vaikka mitä ohjelmaa tiedossa! 15. päivä juhlitaan ainakin Marin synttäreitä \o/ PartyParty! Ja onpahan ainakin aikaa nähdä kavereita ja perhettä :)

Tän päivän asu:



Mutta nyt sohvalle jännittämään Salkkareita, heiheiii! :)

ps. kohta pitää OIKEASTI pukeutua näin, täällä on ihan älyttömän kylmä! :s HYRR!



2 kommenttia:

  1. hahaa ihana viiminen kuva plösö <3

    VastaaPoista
  2. hihihi :)plösölle ei tuu ainakaa kylmä! Paksu rasvakerros lämmittää <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!