keskiviikko 26. lokakuuta 2011

hellowhellow

Hyvvee iltaa! :)

Mulla on ollut taas tänään superkiireinen päivä, yheksästä viiteen koulua...ja muutenkin tää päivä oli henkisesti aika raskas. Kerronpa miksi.

Meillä oli jonkun entisen poliisin/vapaaehtoistyöntekijän luento kymmeneltä. Aihe oli huumeet, alkoholi ja muutenkin tommoset päihdeasiat. Tietysti aattelin etukätee että "pplaaplaa, mitä paskaa, ketään ei kiinnosta että joku poliisi tulee saarnaamaan sellasista..". Mutta...luento oli tooosi hyvä! Mies oli suht vanha, mutta osas tosi hyvin puhua nuorille (EI siis silleen, että koko aika heittäis jotain nuorisoläppää ja yrittäis olla meiän kaveri!), mutta yleensä kaikki me kuulijat (ikähaarukalla 15-30v.) jaksettiin kuunnella sen juttuja. Se puhu tosi kipeistä asioista niin, että meinas itku tulla useaan otteeseen. Mut noh, oon muutenkin aika herkkä joten ei paljoo tarvi sanoo, jos mut haluaa saada itkemään :D Tätä luentokokemusta on tosi vaikea yrittää tässä purkaa, se pitäis ehdottomasti kokea itse! Harmi vaan etten muista sen ukon nimeä, niin oisin voinu onkia netistä vähän lisää tietoa siitä. Mutta ilmeisesti se oli joku pikkujulkkis, joka kiertää paljon kouluissa puhumassa näistä asioista. Tosi hyvä luento, mutta tosi rankka.

Loppupäivä koulussa hurahti keittiötunneilla yhdestä viiteen. Tehtiin lihamureketaikina, josta tehtiin sitten lihapullia ja jauhelihapihvejä, nam! Onnistuin myös viiltämään pikkurillini auki, kun huuhtelin veistä :D oon aika tohelo välillä, myönnän!

Mua väsyttää kohtuu paljon, joten kohta suihkuun ja sitten sohvalle katsomaan..kröhömm..en ikinä ajatellu kertovani/myöntäväni että katon bb:tä :DD:D::DD oon tulossa hulluks varmaankin xD

Aamulla kaheksalta takas keittiötunneille, ugh...
hyviä öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!