sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Koht enää kuukaus!

Wou, häähommat ovat harpanneet iiiison askeleen eteenpäin siitä milloin viimeksi olen tänne blogiin päivittänyt!

Eilen käytiin hakemassa juomat Eckerö Linen miniristeilyltä. Olen todella, todella tyytyväinen reissuun. Jännitin etukäteen hurjasti laivaan ajoa ym. siihen liittyvää ja onnistuin pulauttamaan stressinäppylänkin naamaani lähtöaamuna :-D Mun iho on kyllä tosi stressialtis mutta näppy olikin jo iltaan mennessä häipynyt, yhtä nopeasti kuin ilmaantuikin :-D Olin varautunut kaikkein pahimpiin, eli siihen että meitä ei jostain syystä edes päästetä laivaan (??), tilaamamme juomat eivät mahdu autoon (hahah, helposti sujahtivat 21 laatikkoa, 18 pulloa kuoharia, 18 litraa viinejä, 6 litraa kahvin aveceja sekä muutama muukin pullo Nissaniin!) tai jotain muuta kauheeta...Homma toimi ilman mitään ongelmia, ennakkotilaukseemme saimme lisätä reilusti vielä lisää juomia, jotka kaikki toimitettiin yhtäaikaa täsmällisesti autollemme. Syötiin buffetissa ja nautittiin kahdenkeskeisestä seikkailustamme :-)

Mulla oli polttarit viime viikon lauantaina, ja oli aivan huippu päivä! Mulla on aivan parhaita ystäviä <3 Mut puettiin army -tyylisiin vaatteisiin ja suunnattiin ekana Siriukseen köysikiipelyyn, joka oli aivan huippua! Saunottiin, syötiin, juotiin, myin laastareita, lauloin karaokea, tanssin yhdessä polttariryhmän kanssa pää-olkapää -tanssin jalkapalloa (tai pikemmin meitä) tuijottavalle yleisölle baarissa ja paljon muuta!

Häävieraiden lukumääräksi varmistui 93 hlöä, joista alle 6v. on 6 hlöä, 6-11v. on 4 hlöä ja loput sitten yli 12 vuotiaita :-) Yksi pariskunta on vielä kysymysmerkkinä, sillä heillä on laskettu aika lähellä hääpäiväämme joten eivät tietenkään uskalla mitään luvata. Ilmoitan heidät kyllä myöskin, tulevat tai eivät.

Huomenna menen koekampaukseen, jännittävää! Ja 2.7 koemeikkiin :-) Molempien puvut ovat kondiksessa ja sovittamaan menemme 28.päivä. Varasin itselleni kasvohoidon noin viikkoa ennen häitä, ja kirkkoharjoitus & papin tapaaminen on 14.7, meidän 8-vuotispäivänä <3 Huomiselle vapaapäivälle onkin paljon ohjelmaa tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!