sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Tuumailuja toukokuusta

Oikein hyvää vappupäivää ja alkanutta toukuuta ihanat! Käsittämätöntä kuinka nopsaan aika menee, toukokuulle onkin häähommien osalta paljon ohjelmaa tiedossa!

Juomien haku Tallinnasta

Juomat ja niiden hankkiminen on aiheuttanut yllättävän paljon mietiskelyä ja ehkä pientä stressiäkin. Ekaksi ajateltiin hoitaa homma niin, että sulho lähtee ystävineen juomien hakuun Tallinnaan ja minun osuuteni jää ostoslistan kirjoittamiseen. En ajattellut puuttua enkä tarttua hommaan muuten. Mutta koska aikataulujen yhteensovittaminen on melkoisen hankalaa, ajateltiin hetki tosissamme tilaavamme juomat Viinahuudosta. Mutta aloimme jänistämään, tällaisia pupupöksyjä kun ollaan :-D Tilaamiseen liittyi paljon riskejä ja kauhukuvia. Tiedämme että suurinosa tilauksista onnistuu moitteetta, mutta koska sulho on yleisesti ottaen huono-onninen kaveri, päädyttiin kuitenkin tekemään hakureissu fyysisesti. 
Idea sai mojovasti tuulta alleen Satuhäiden ansiosta :-D Ei ennen viime jaksoa tiedettykkään kuinka yksinkertaista juomien haku voisikaan olla! Päätettiin, että tämän kuun puolen välin kieppeillä lähdemme Eckerö Linen miniristeilylle Tallinnaan ja otamme auton mukaan. Homma toimii yksinkertaistetusti niin, että tilaamme pre-orderin kautta juomat, ajamme auton laivaan, maksamme etukäteen tilatut juomat pre-orderin tiskille, teemme muita ostoksia tax freessä (mm. kahvin avecit), henkilökunta kärrää juomat autollemme ennen Helsinkiin palaamista ja ajamme onnellisina juomat autoon tungettuna vanhempieni luokse ja sullomme juomat heidän kellariinsa heinäkuuta odottamaan! Ja tietysti saamme roimasti S-bonuksia, kyllä kelpaa :-)

Ikean reissu

Lakanoita
Juomalasit
Purkkeja herkkubuffettiin
Ottimet herkkubuffettiin
Tuikkukipot
Kehykset
Maljakot

Häämusiikkikonsertti Kymin kirkossa perjantaina 13.päivä klo 18

Lähden yhdessä hyvän ystäväni kanssa, joka menee naimisiin ensi vuonna! <3

Askartelua

Hääautokyltti
Pöytänumerokolmiot

Tässä nyt on ainakin tekemistä tälle kuulle. Esteidentutkintapyynnön kävimme jättämässä keskiviikkona ja pappi on meihin yhteydessä tämän kuun aikana. Pienenä tavoitteena olisi myös päästä koekampaukseen ja -meikkiin tämän kuun aikana. En kuitenkaan revi tästä stressiä, ehtiihän sitä vielä kesäkuussakin :-P

Muita kuulumisia! Ensi viikolla jännitetään äidin ja isän kanssa, äitienpäivänä juhlimme Helsingissä Säätytalolla! Hain äidilleni syksyllä äitienpäiväkunniamerkkiä, ja hänelle se suotiin! <3 Meillä on asut ja muut vimpan päälle hankittuna, eihän sitä joka päivä pääse herra Tasavallan presidenttiä tapaamaan ;-) Töitä on riittänyt, tämäkin vappupäivä meni kahdeksan tuntisen työpäivän merkeissä niin että hurahti!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!