keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Yksityiskohtia ja hääauto!

Kotiutin tänään Hannie -nimisen verkkokaupan tilaukseni, yllättäen juttuja häihin. Siellä on kyllä kaikkea ihanaa mun makuun!


Tilasin siis hanaviinitelineet, pyykkipoikia, kippoja herkkubuffettiin sekä koreja. Pyykkipoikien avulla ripustamme yhteiskuviamme vuosien varrelta juhlapaikalle, todennäköisesti "lahja"pöydän läheisyyteen. Isompi noista koreista toimii terveiset hääparille -korina, varmasti myös pienempi löytää käyttötarkoituksen jossakin muodossa.
Kipot olivat niin edullisia etten voinut vastustaa kiusausta. 50kpl 3€:lla! Eivät tietysti ole niin jykeviä kuin Juhlacenteristä tilaamani mutta varmasti ajavat asiansa yhtä lailla. Hieman harmitti kun löysin nämä jo tilattuani Juhlacenteristä kippoja, joiden hinta oli 8kpl 3,90€...Luotan kuitenkin siihen, että suurinosa ylijäämätavarasta saadaan myytyä häiden jälkeen.

Helppo varmaan päätellä, että meille tulee hanaviinit juhliin. Vesikannut tulevat tietysti pöytiin mutta muut juomat kootaan juomapöydälle. Ei varmasti käytännöllisin tai vieraiden kannalta mukavin tapa joutua hakemaan viiniä (ja muita juomia) kauempaa, mutta jos viinit olisi laitettu pöytiin niin tasa-arvon vuoksi näkisin, että myös kaikki muut juomavaihtoehdot tulisi olla pöydissä. Ja siitähän syntyisi soppa...Telineet löysin todella huokeaan hintaan ja ne miellyttävät myös omaa silmää. Nää on tällaisia pikkujuttuja monen mielestä mutta kerrankos nyt sitä...Hyvä juttu on myös se, että telineet pääsevät palvelemaan tuttujen häissä kuukausi meidän häiden jälkeen :-)

Hääautokin saatiin päätettyä, "meidän" Nissan Primera saa hoitaa kunniatehtävää :D Miksi tehdä asiat vaikeaksi ja yrittää metsästää "sopivaa" hääautoa, kun oma kottero on täysin vapaana? Parempi puolisko lopulta taipui ja suostui autoon, minulle auton ulkonäöllä ym. ominaisuuksilla ei ole oikeastaan mitään virkaa. Sillä ajetaan kirkolta juhlapaikalle noin 15 minuutissa, ja siinä se! Vielä pitäisi kuski keksiä jostain, tai oikeastaan kysyä suostuuko veljeni :-D Takalasiin ajattelin tekstiä "VIHDOIN!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!