perjantai 8. huhtikuuta 2016

Elämää "tahdon" jälkeen

Kysyin hetki sitten itseltäni (suihkussa, siellä ne parhaat ideat ja ajatukset pulpahtavat mieleen) mikä muuttuu kun mennään naimisiin ja meistä tulee aviopari? Ensimmäinen ajatus oli ettei mikään! Noh okei, mun sukunimi! Mutta, hetken asiaa maisteltuani, löysin kuin löysinkin pari muuttujaa. Syvällisemmin ja vähemmän syvällisemmin ajateltuna!


Sukunimeni muuttuminen on tietysti jollain tavalla haikeaa. En kuitenkaan ylitse kaiken omastani pidä mutta onhan se tottakai iso muutos. Kuinka ihmeessä opin esittelemään itseni rouva K:na? Kun olen yli 25 vuotta ollut neiti P. Ei sillä että esittelisin itseni neitinä yleensäkään (:-DD). Hassua olla rouva! Musta tulee rouva, oh god..


Tiedän että häiden jälkeen olohuoneessa tapahtuu muutos, nimittäin ostamme uuden sohvan! Ahh, rouva saa divaaninsa! :-D Ottaisin sen divaanin vaikka tältä istumalta, mutta sovittiin että vasta häiden jälkeen. Kun ei enää tarvitse hääkassaa kerryttää.
Häiden jälkeen alan maksamaan opintolainaani pois ja alamme säästämään omaan asuntoon. Jälkikasvusta emme haaveile mutta omasta pienestä kodista kyllä!
Arki ei tule juurikaan muuttumaan, J käy normaaliin tapaan töissä ja toivottavasti minäkin. Samoilla jutuilla jatketaan, paitsi että pyysin J:tä vaimottelemaan mua usein, hihihi!

Onko muilla muuttujia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!