lauantai 23. tammikuuta 2016

Talven luottotuotteet kasvoille

Huh, kovat pakkaset on viimein ohi! Tänään tuntui olevan suorastaan kuuma :D Ajattelin esitellä tän talven must have -kasvohoitotuotteet, nää oli pelastus!


Tuleva anoppi osti mulle joululahjaksi Forever Sonya -tuotepakkauksen johon ihastuin oitis! Pakkauksesta löytyivät ihonpuhdistusgeeli, kasvojen kuorintavoide, kasvovesi sekä kuvassa näkyvät seerumi ja kasvovoide. Seerumi toimii hyvin kasvovoiteen kaverina, molemmat imeytyvät nopeasti ja tuoksuvat ihanilta. Kasvovoide tuntuu kasvoilla ihan joltain silkiltä tai sametilta ja riittävän kosteuttava päivävoiteeksi ja toimii hyvin meikin alla.
Dermosilin kasvovettä olen fanittanut jo kauan mutta Sensitive Face extra-voiteen tilasin vasta pakkasten kynnyksellä miespuolisen ystäväni suosittelemana. Käytän voidetta yövoiteena ja siihen tarkoitukseen voide on mukavan tuhtia ja erittäin kosteuttavaa. Jokaisena talvena ihoni on ollut paikoitellen todella kuiva, varsinkin T-alue. Tämän voiteen ansiosta vältyin kerrankin pintakuivuudelta jonka myötä meikkaaminenkin on ollut helppoa ja huoletonta.
Ehkä olen nyt viimein löytänyt iholle sopivat hoitotuotteet, stressi talvesta ja pakkasista on muisto vain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!