perjantai 29. tammikuuta 2016

Rapirapi, hörphöp

Tosi vaikuttava otsikko, pakko myöntää...Mutta oijoii täytyypä kehaista Pop Up Kemut -nimistä verkkokauppaa, tein tilauksen toissapäivänä ja paketti oli noudettavissa tänään. Arvostan nopean toimituksen lisäksi myös sitä, että tilauksen voi maksaa heti verkkopankissa (vihaan laskuja, joita odottelet tilauksen jälkeen ja tietysti laskun eräpäivä sattuu ajankohdalle, jolloin rahaa ei ole kuin lampaat söis...) Kipitin sulhon kanssa into pinkeänä hakemaan pakettia...


...ja nää sieltä paljastui! <3


Paperipusseja karkkibuffettiin ja maailman suloisimpia paperipillejä! Taas muutama asia hoidettu :) Pillit olivat kyllä pienoinen heräteostos mutta loppujen lopuksi en ollut ajatellutkaan kuinka tarpeelliset ne voivat olla. Päätettiin että miedot juodaan ihan vaan törkeesti tölkeistä mutta osa vieraista tulee varmasti arvostamaan pillejä! Ja hei kattokaa nyt kuinka söpöjä ne on, yht. 50kpl! Pusseja tilasin 60 kpl, ja ainakin kaasot olivat yhtä mieltä että niitä on riittävästi. Karkkibuffet on mietityttänyt lähipäivinä paljon ja todennäköisesti namien lisäksi tarjotaan myös pientä suolaista, joten täytyy varmaan alkaa puhumaan herkkubuffetista? Minä en ole niinkään karkkien perään mutta esim. sipsit ovat kuumaa kamaa :P Tämä tarkoittaa tietysti sitä, että pussien lisäksi on ostettava kippoja, joihin laittaa sipsejä/pähkinöitä.
Tilasin toissa päivänä myös kaasojen mekot ja itselleni sen toisen mekon illaksi, niitä (toivottavasti) ihastellaan ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!