perjantai 11. joulukuuta 2015

Juustoinen broileri-pekonipastavuoka

Ajattelin jakaa pitkästä aikaa helpon ja hyvän reseptin, syötiin tätä eilen ja maistui!

400 g hunajamarinoituja broilerisuikaleita
1 paprika
1 pkt (140 g) pekonia
1 prk 3 juuston ruokakermaa
½ prk valkosipulituorejuustoa
4 dl tummaa makaronia (raakana)
1 prk tomaattipyrettä
½ kanaliemikuutio

Pilko paprika ja pekoni. Ruskista broilerisuikaleet ja pekoni, lisää loppuvaiheessa paprikasilppu joukkoon pehmentymään.
Keitä makaronit puolikypsiksi. Valuta vesi ja siirrä makaronit takaisin kattilaan, lisää kattilaan makaronien joukkoon ruokakerma, valkosipulituorejuusto, puolikas kanaliemikuutio ja tomaattipyre. Sekoittele kunnes liemikuutio liukenee.
Voitele uunivuoka ja sekoita makaroni- ja broileriseos vuokaan. Kypsennä 175 asteessa n. 25 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!