maanantai 31. maaliskuuta 2014

Uusi huiskutin

Pääsin tänään jo niin aikasin koulusta, että piti matkalla keskustaan ihan ajatuksella miettiä tarvitsenko mitään vai meenkö kiltisti suoraan kotiin. Eli siis hyvä tekosyy käydä Sokoksella.


Laukussa mulla on pieni pussukka, jossa kuljetan mm. tätä Lumenen CC-puuteria. Puuteri on ihan huippua, paitsi toi pakkaus tökkii. Onhan toi kivannäköinen ulkonäöllisesti ja peili on aina plussaa! Puuteri vain meinaa "murustua", joten yleensä kun ton avaa, vastassa on tuollainen näky, kiva.


No, ei hätää. Kunnes otan mukana tulleen vipan käteeni ja käännän sen ympäri. Puuteria on kasaantunut kunnon keot vippaan eikä oikein innosta alkaa sitä joka kerta puhdistamaan (ja suurin osa vipassa olevasta puuteristahan menee hukkaan siinä puhdistuksen lomassa). Puhumattakaan etten puhdistaisi vippaa ennen käyttöä. Tuo CC-puuteri on nimittäin aika tanakkaa tavaraa, joten ei kolmen sentin puuterikerros oikein innosta.
Tähän ongelmaan ratkaisun toi We Care Iconin "Travel powder brush"! Muistan kun joskus ihailin siskoni puuterisivellintä, joka oli just tuollanen kompaktin kokoinen ja sen sai myös suojaan.
Joten nyt onnistuu huomattavasti helpommin puuterin laitto eikä tarvi pelätä kerroksia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!