keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Täs nää viis

Tsau!

Sain Kristalta haasteen, jossa haasteen saanut kuvaa viisi tavaraa, joita ilman ei voisi elää. Alunperin tää tais olla viisi asiaa, mitä ilman ei voisi elää, mutta otin oikeuden vähän muuttaa alkuperäistä suunnitelmaa. Muutenkin näitä tavaroita on todellakin enemmän kuin viisi, mutta nää tuli ekana mieleen. Eli tässä ois mun viisi tärkeää tavaraa:


Puhelin. Elämä ois vaikeaa ilman sitä, ja mulle ei oo väliä millaisesta puhelimesta soittaa ja tekstaa, kunhan nää toiminnot pystyy tekemään moitteettomasti. Vastustin pitkään älypuhelimia, mutta hellitin vähän joulukuussa ja tässä sitä nyt ollaan. Kaduin melkein heti kaupasta lähtiessäni ja mietin että mitä ihmettä oon menny tekemään..?? Soittaa ja tekstata tällä voi, joten score!! Vaikka onhan sit se kaikki muukin ihan kivaa...:)


Lompakko. Mulla on ollu tää sama kukkaro monen monta vuotta, ja hyvin pelittää vieläki. Kaikki miljoonatuhatta turhaa ja vähemmän turhaa korttia asustelevat sulassa sovussa, mut kuitit vissiin sikiää keskenään?


Huulirasva. En myönnä olevani mitenkään erityisen riippuvainen, mutta onhan tää tärkee.


Piilolinssit. Ehkä turhamaisuuden huippu, mutta en kyllä luovu ihan heti. Oon kohta jo vuoden käyttäny piilareita lähes päivittäin, ja muistan ku joulukuussa mulla ei näitä ollut muutamaan viikkoon ja olin ihan hukassa :D


Kylppärikori. Kasvojen puhdistusaine, seerumi, öljy, kosteusvoiteet, hiuslakka, harja, dödö, naamiot, hiuspanta, itseruskettava eli mun muruset kaikki samassa korissa!

Mun vappu meni rennosti ja meillä oli Paulan kanssa ihan älyttömän hauskaa. Nauroin pitkästä aikaa niin, että meinasin pissiä housuun ja tipuin tuolilta. Lisää näitä!


Ainut kuva eiliseltä, "kasa perhosia <3"


Tänään vapaapäivä ja otan rennosti ötökkäpökissäni. Nää housut kuuluu myös tohon näitä ilman en voi elää -kategoriaan :D

Hyvää vappua ja vapaata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!