keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Pitkää päivää...

Se on moro!

Tosiaan, pitkät koulupäivät vaativat veronsa, oon laiminlyöny itteni, tehtävät, J:n ja kodinhoidon. Puol kuudelta kun pääsen kotiin koulusta, niin edellä mainitut asiat eivät yksinkertaisesti jaksa kiinnostaa. Tällä hetkellä tuntuu että elämä on pelkkää suorittamista ja suoriutumista.

Koska tykkään puhua paljon itestäni (?) niin puhunpa vähän lisää. Oma henkinen ja fyysinen hyvinvointi on ollu kovalla koetuksella viime aikoina, jopa vuosina. Tiedättekin jo että vihaan talvea, koska varsinkin mun kädet ja naama kuivuu. Tänään tutkailin meikattua naamani vähän ehkä turhankin läheltä ja tarkkaan, ja vieläpä suurentavan peilin avulla. Tiedätte myös sen, että tykkään meikeistä, meikkaamisesta, ulkonäön varjelusta ja tällasesta joten jos aiheesta lukeminen ei just tällä hetkellä nappaa, niin ainakin olen varoittanut :D Oon ollu tähän päivään asti ihan tyytyväinen nykyiseen meikkivoiteeseeni, Rimmelin Stay Matteen. En tiedä johtuuko tää ongelma nyt siitä ite voiteesta vai mun naaman ihosta. Aamulla kun oon saanu meikattua niin iho näyttää ihan hyvältä ja tasaselta, mutta päivän mittaan meikkivoide häviää ja pyrkii kasaantumaan ällöttävästi joihinkin kohtiin. Eli siis hyi helvetti, näytän illalla ihan katuojasta nousseelta möröltä. Asiaa auttais aika paljon se, jos aamuisin ois pikkasen enemmän kirkkaampaa ja valosampaa, sais paremmin tsekattua naaman ennenku pyrkii ihmisten ilmoille. Tästä viisastuneena lopetan kyseisen meikkivoiteen käytön, siirryn joko BB-voiteeseen tai sitten olen ihan ilman mitään. Jos kellään on yhtään samanlainen olo tai antaa jotain vinkkiä, kommenttia tulemaan! Uskon että aika monet tuskailee kyseisen asian kanssa tähän aikaan vuodesta. 

Ihonhoidon laiminlyönti tuskin on nyt kyseessä; aamusin puhdistus jotenkuten kosteuttavalla puhdistusgeelillä (pitäisköhän vaihtaa puhdistusmaitoon?), silmänympärysvoide, kosteuttava seerumi ja apteekin peruskosteuttavaa voidetta. Annan voiteiden imeytyä ainakin 10-15 min. ennenkuin alan meikkaamaan. Illalla  muuten sama rumba, mutta kuorin naaman ihon joka toinen ilta samalla kun oon suihkussa ja apteekin peruskosteuttavan voiteen tilalla käytän täyteläisempää mantelivoidetta. Mutanaamiota ja kosteuttavaa naamiota molempia käytän kerran viikossa. Missä vika?

Viime viikolla kävi niin, miten vähän ajattelinkin. Vedenjuonti jäi tosi vähäiseksi (paitsi keskiviikon ja torstain välisenä yönä en muuta juonukkaan), joten tottakai iho kärsii tästä. Muuten juon vettä aika hyvin, mutta enemmänkin varmaan pitäisi. Suositus taitaa olla jotain 2 litraa päivässä, ja aika lähelle tätä myös pyrin.

Tälläkin hetkellä istun tässä koneen ääressä kosteuttava naamio naamassa, ja yritän hukuttaa tuskani tänne :D
Mutta siis missiona onkin nyt unohtaa meikkivoide hetkeksi, ja saada nassu kuntoon. Eihän huonokuntoiselle iholle kannata mitään voiteita edes levittää, ellei halua ihan oikeasti itteään rääkätä.

Nyt suihkuun ja Putouksen uusintajaksoa seurailemaan, kiva että näyttävät niitä. Nauroin eilenkin ihan kuollakseni :D


2 kommenttia:

 1. Miulla on ollu sama ongelma _kaikkien_ meikkivoiteiden kanssa :D Normaalisti sekaiho muuttuu talvella tietyistä kohdista kuivaksi ja sittenpä sitä pohditaan mitä oikein tekisi. Kokeilin meikkipuutereita (ties kuinkakohan montaa erilaista) ja mikään ei pärstässä pysy. Herkän ihon takia kuoriminen on aina riskibisnes, iho punoittaa ja siihen koskee pitkään. Nyt löysin Max Factorin Face Finity-meikkivoiteen, jossa on pohjustusvoide, peitevoide ja meikkivoide samassa. Pysyy koko päivän naamassa, mutta ainakin itselläni T-alue meinaa jossakin vaiheessa päivää kiiltää, eli tarvitsee vaan lisätä puuteria. Levittyy hyvin ja on riittoisa. Maksaa noin 20€.

  T. Your soulmate, Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ouuu, hihi Paula my love :)<3 No nyt mennään BB-voiteella, mut oon kyl kuullu paljo hyvää tosta Face Finitystä. Jospa sitä ihan hurjaks heittäytyis ja ostais :P Ärsyttää jo ton hinnan takia, jos ei ookkaa hyvää..

   Poista

Kiitos kommentistasi!