maanantai 12. joulukuuta 2011

c'mon!

Heippa kaikki! :)

Mulla on nyt pari päivää vapaata, ja tänäänkin heräsin onnellisena vasta kahdentoista jälkeen, hups. Mutta välillä on hyvä nukkua kellon ympäri, kunhan pystyn keskiviikkona heräämään taas viideltä, ugh.

Pikkusiskoni Ida tuli siis perjantaina tänne Savon kylmyyteen vierailulle :) Juna-asemalta suunnattiin meille tuomaan Iitun laukut ja tavarat tänne, ja jatkettiin Cittariin shoppailemaan. Ekaksi käytiin tietysti Hesessä syömässä :P Kodin ykkösestä ostettiin mummille joululahja ja itselleni ostin Fast and Furious Tokyo Drift -leffan, koska se on niiiin hyvä! Käytiin cittarissa ruoka-ostoksilla ja suunnattiin meille hengailemaan, ja käytiin ajoissa nukkumaan.

Lauantaina mulla oli herätys viideltä, koska mulla oli aamuvuoro Savonian salissa. Päivä meni kello kahta odotellen, koska lähdin suoraan töistä keskustaan Iitua vastaan. Käytiin ekana Sokoksella ja Iitun suosittelemana ostin tämän ripsarin:


We Care Iconin ripsiä kasvattava ja tuuheuttava ripsari, n. 8€.

Seuraavaksi suunnattiin Gina Tricotiin, koska Kotkaan kyseistä liikettä ei vieläkään ole ilmestynyt joten Iitu pääsi tutustumaan :D Sieltä tein ihania löytöjä!


Hmm, en nyt tiedä mikä toi paita voi olla nimeltään, mutta kuitenkin rakkauspaita maksoi n. 15€ ja kultakorvikset n. 5€! Näiden ostosten jälkeen päätin, etten saa ostaa enää yhtään joululahjaa itelleni :D

Loppuaika pörräiltiin liikkeestä toiseen, kunnes jalat olivat jo liian kipeät kuuden tunnin työpäivän+kaupoissa kiertelyn vuoksi, ja lähdettiin meille. Korkattiin heti kylmät virvokkeet ja tehtiin ruokaa. Loppuilta saunottiin ja juteltiin henkeviä, mutta nukkumatti kutsui turhan aikaisin :(


Tonttutanssi! HUOM! Näytän todella freesiltä, suoraan töistä shoppailemaan= ei hyvä!


Iitu kirjoitti meille viestin parvekkeelle: " Kiitos Tini ja Jouko! <3:ida class="separator" data-blogger-escaped--tilin="" data-blogger-escaped-:="" data-blogger-escaped-:d="" data-blogger-escaped-aikaa="" data-blogger-escaped-bb-finaalia="" data-blogger-escaped-div="" data-blogger-escaped-facebook="" data-blogger-escaped-h="" data-blogger-escaped-illalla="" data-blogger-escaped-in="" data-blogger-escaped-itte="" data-blogger-escaped-j="" data-blogger-escaped-ja="" data-blogger-escaped-jippii="" data-blogger-escaped-jonka="" data-blogger-escaped-jouko="" data-blogger-escaped-katoin="" data-blogger-escaped-kotiin="" data-blogger-escaped-kuva="" data-blogger-escaped-kynsist="" data-blogger-escaped-lakalla="" data-blogger-escaped-lakattu="" data-blogger-escaped-leffan="" data-blogger-escaped-ll="" data-blogger-escaped-lohduttaa="" data-blogger-escaped-m="" data-blogger-escaped-n="" data-blogger-escaped-nhetkisist="" data-blogger-escaped-ni="" data-blogger-escaped-nnitin="" data-blogger-escaped-ostin="" data-blogger-escaped-p="" data-blogger-escaped-sitten="" data-blogger-escaped-sokkarilta="" data-blogger-escaped-ss="" data-blogger-escaped-sunnuntaina="" data-blogger-escaped-sy="" data-blogger-escaped-t="" data-blogger-escaped-taas="" data-blogger-escaped-teki="" data-blogger-escaped-tietysti="" data-blogger-escaped-tin="" data-blogger-escaped-tski="" data-blogger-escaped-uudella="" data-blogger-escaped-v="" data-blogger-escaped-vihdoin="" data-blogger-escaped-yksin="" style="clear: both; text-align: center;">Junalippu Kotkaan on ostettu, täältä tullaan joulu! <3 class="separator" data-blogger-escaped-div="" style="clear: both; text-align: center;">Heipä hei! :)

ps. kokonaan uusittu ulkoasu, vihdoinkin olen tyytyväinen! Pari tuntia meni, mutta jes vihdoin! Mitäs tykkäätte? =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!