perjantai 15. heinäkuuta 2016

Mennään naimisiin viikon(!) päästä lauantaina!

Huh, takki on tyhjä. Teen täysillä töitä vielä hääviikolla keskiviikkoon saakka, sit alkaa mun 5 päivän hääloma :-D Onneksi olin kaukaa viisas ja hoidin hääjuttuja mahdollisimman paljon ja hyvissä ajoin, sillä TADADADADAA, nyt vaan ootellaan ens viikkoa! Homma pulkassa!

Eilen käytiin kirkkoharkoissa ja tavattiin pappi. Pappi vaikutti mukavalta ja osaavalta (on siis jo eläkkeellä mutta koska pulaa niin..) ja kyseli meiltä kaikenlaista. Jutusteltiin reilu puoli tuntia jonka jälkeen harjoiteltiin vihkikaavaa. Toivottavasti sulho pysyy tajuissaan, mulla on kuitenkin vahva isiköriläs pitelemässä pystyssä :-D Isiköriläs muuten näytti tänään varsin hellyyttävältä availlessaan pompomeja :-DD Harkoissa ollut bestman lupas ottaa sulhosta kopin jos näyttää siltä...Sulho jännittää, minä en niinkään. Odotan vaan kovasti ja jännitys sekoittuu helposti odottamisen kanssa, joten en oikeastaan aina ihan tiedä mitä tunnen. Tiedän kuitenkin kaiken menevän hyvin tai vähintään kohtalaisesti :-D Tiedän että meistä tulee ensi viikolla aviopari <3

Ensi viikoksi on seuraavanlaista ohjelmaa:

Maanantaina

Sulholla hääviikko lomaa eli menee parturiin, miä iltavuorossa.

Tiistaina

Mulla aamuvuoro, kolmen jälkeen juhlapaikkaa laittamaan.

Keskiviikkona

Mulla iltavuoro, haetaan puvut.

Torstaina

Juhlapaikkaa laittamaan heti aamupäivästä, illalla kynsien laitto.

Perjantaina

Sulho aamulla kasvohoitoon, jonka jälkeen juhlapaikalle. Klo 17 haetaan kaverit Kouvolan juna-asemalta. Viime hetken panikoinnit :-D Pakkaan hääyölaukun ja muut tavarat niin valmiiksi kuin kykenen, ennen vanhemmilleni menoa. Minä nukun siis häitä edeltävän yön siellä ja sulho kotona. Isi varmaan käy kiinnittämässä tienvarsikyltit. Kukat tulevat juhlapaikalle. Hääautojutut pitäis muistaa ottaa vanhemmilleni..

Jostain kumman syystä perjantaille paljon ohjelmaa..:-D Toivottavasti hyvissä ajoin rentoutumaan ja nukkumaan.

Huiiiiiiiiiiii.....................................................! <3

3 kommenttia:

  1. Innolla odotan kuulumisia ja fiiliksiä häistä ja erityisesti hääpaikasta, sillä suunnitteilla olisi sama paikka! :)

    VastaaPoista
  2. Hei ihana hääbloggaaja! Sinulle olisi pieni infopaketti ja blogihaaste osoitteessa http://www.lovemedo.fi/artikkelit/tervetuloa-haablogimiittiin-1102016-0.

    Hyvää alkusyksyä toivotellen,

    Love Me Do -häämessujen Hanna

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!