perjantai 11. maaliskuuta 2016

Moikat sohvalta!

Tää viikko menny leppoisasti influenssan kourissa, ei kiva...Maanantai-illasta asti ollu sahaavassa kuumeessa, eilen sitten mitta täyttyi ja varasin ajan sairaanhoitajalle, joka passitti mut sit labraan ja lääkärille. Harmittaa kun en oo saanu oikein mitään aikaiseksi tällä viikolla, mulla oli hirmu suunnitelmat askarteluiden aloittamisesta ym. mutta nyt mentiin sitten näin. Tänään on kuitenkin jo parempi olo, elämä voittaa!

Mun äiti on paras, lupasi meille kakkubuffetin häihin, iik! Oon ihan innoissani ja kuola valuen mietin erilaisia kakkuja buffettiin. Ainakin kahta erimakuista juustokakkua ja anopin toiveesta saadaan nyt sitten myös mansikkakermakakkua tarjolle :D En pidä täytekakuista niinkään, joten hän kauhistui kun kerroin juustokakkusuunnitelmistani, hahah!

Ilmoittautumisia on tullut jo muutamia, onneksi lähetettiin kutsut jo näinkin hyvissä ajoin niin ehtii draamat ja verenpaineet vähän laskea...Tiesin ettei voida kaikkia miellyttää, eilen illalla tuli sitten ensimmäinen mäkätyspuhelu miksei sitä ja sitä henkilöä ole kutsuttu...Hohhoijjaa. Yritin hienovaraisesti ja niin ystävällisesti kuin vain kykenin selittää, että meilläkin on budjetti joka säätelee kutsuttavien määrää. "No mut tehän saatte sit rahaa lahjaksi kuitenkin kaikilta, niin ei toi oo mikään selitys!" Oli vähän vaikeaa jatkaa ystävällisellä sävyllä tämän toteamuksen jälkeen...:D Meidän budjettihan perustuu tietysti just siihen kuinka paljon rahaa oletamme saavamme lahjaksi, eikö vain? Suku on todellakin pahin...


Ja ainiin!!! Ihanat kampaajat varmistivat hoitaneensa meikkaajan hääpäiväksi! Helpotuksen huokaus..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!