torstai 20. marraskuuta 2014

Iltojeni ilot

Tilaamani Dermosilin tuotteet ovat olleet ahkerassa käytössä kohta kaksi viikkoa, joten nyt on aika hehkuttaa!

Carbamide -jalkavoide


Ihastuin voiteeseen välittömästi. Jo tuubin koko (150 ml) antoi aihetta iloita, tämä riittää pitkäksi aikaa! Voide on myös riittoisaa ja hajustamatonta, joten tuoksuun en ainakaan ehdi kyllästymään niinkuin usein kohdallani käy.

Riittoisuutensa vuoksi jo pieni määrä riittää molempien jalkapohjien rasvaukseen ja tietysti myös kädet saavat siinä samassa osansa. Voin vannoa, että käteni eivät ole enää läheskään niin kuivat kuin normaalisti. Varsinkin kun joudun nyt työssäoppimisen aikana pesemään käsiäni koko ajan.

Rasva on aika tanakkaa ja imeytyy suht hitaasti mutta minä ainakin rasvaan jalkapohjani illalla sängyssä käydessäni nukkumaan, joten tämä ei haittaa. Jalat ovat ahkeran rasvailun tuloksena pehmeät ja kovettumat tipotiessään. Taidan tilata vielä muutaman tuubin lisää pukinkonttiin ;)


Primo -vartalovoi


Tämän valitsin bonuspisteilläni eli siis käytännössä sain tämän ilmaiseksi. Purnukan koko jälleen iso ja voide riittoisaa. Tuoksussa ehkä parantamisen varaa, mutta sekään ei häiritse koska rasvaan kropan ennen nukkumaan menoa ja tuoksusta ei ole aamulla tietoakaan. 

Vartalovoin mukaista paksua voidetta, joka kuitenkin levittyy ja imeytyy hyvin. Toiset eivät tykkää ollenkaan tämän mallisista purkeista, mutta minusta on ihana kaapia voidetta sormin :D


Fresh! -yönaamio


Olen käyttänyt tätä nyt kolmena yönä peräkkäin. Ideana on siis levittää geelimäistä voidetta puhtaalle kasvojen iholle, esim. T-alueelle, ja antaa vaikuttaa yön yli. Illalla suihkun jälkeen laitan normaalisti yövoiteen, annan sen imeytyä tunnin tai pari ja sitten vasta levitän naamion. Yövoiteestani en luovu ja olenkin varma että pelkkä naamio ei riitä kosteuttamaan ihoani tarpeeksi.

Jälleen tämäkin tuote saa kiitosta riittoisuudestaan. Tätäkään ei tarvitse laittaa mitenkään paljon ja kannattaakin olla varuillaan, sillä tuubista luiskahtaa helposti liikaa. Naamio on hajustamaton eli plussaa siitäkin!

Kasvojen iho on kolmen käyttökerran jälkeen huomattavasti pehmeämpi ja kiilto sekä rasvaisuus on myös vähentynyt, mitä en olisi koskaan näin pessimistinä uskonut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!