tiistai 11. helmikuuta 2014

Kosmetiikkahamsteri vauhdissa

Moikka!

Mun ehdottomasti tehokkain päiväni viikossa on sunnuntai. Silloin voi rauhassa suunnitella tekevänsä ja tehdäkin myös. Sunnuntai on mulle se päivä, kun nautiskelen kasvonaamiosta, nypin kulmat, höyryhengitän (tekee hyvää niin kasvoille kuin hengityksellekin!), putsailen meikkisiveltimiä, lueskelen meikkiblogeja...eli kaikkea ihanaa!Sunnuntaina olikin myös oiva tilaisuus vähän siivoilla meikkipussukkaa. Tosin päädyin lopulta vaihtamaan sen uuteen. Tää kuvissa oleva on varmaan kolmesataa vuotta vanha Clarins'in pussukka, joka alkokin jo näyttämään ihan ikäiseltään. Ei muuta kuin uutta Clarins'ia tilalle, kiitos vain joululahjasta anopintekele! :)


Luonnollisesti tästä innostuneena päätin hieman kuvailla mun meikkipussukan sisältöä. Muutamia uusiakin juttuja löytyy!


Voisin hehkuttaa vaikka työkseni Lumenen CC-voidetta, jos joku maksais mulle siitä palkkaa :D Oon todennu todella toimivaksi ja aivan omakseni, talven pelastajani! Toivon ettei tän valmistusta lopeteta koskaan, koska yleensä mulle käy just silleen että löydän jonku kivan meikkivoiteen ja sit sen valmistus lopetaan...Viisaana kävin hamstraamassa Sokokselta muutaman putelin varastoon, kun näitä myytiin, ja myydään vielä muutaman päivän ajan, ystävänpäivän kunniaksi kaksi yhden hinnalla!

CC-voide on siis arkikäyttöön ja WCI:n meikkivoide on sitten varattu näihin illan rientoihin, joita ei kyllä ainakaan liikaa oo tässä ollu...:(


WCI:n korostuspuuteri on uusi tuttavuus. Mun vanhaakin vanhempi aurinkopuuterini päätti murustua ja muuttua käyttökelvottomaksi, joten oli pakko ostaa uusi, tai siis tässä tapauksessa kokeilla jotain uutta. Kivaa heleyttä kyllä tuo!


Ennen joulua sain Diilikanin kautta aika vastustamattoman diilin, eli tän Prolash + -ripsiseerumin todella edullisesti! Vaikka en suuria odotuksia asettanutkaan (vannoutuneena Revitalash-fanina) niin on tää kyllä tyhjää parempi, vaikkei missään tapauksessa yllä Revitalashin seerumin tasolle.

Huomenna onkin työssäoppimisen viimeinen päivä, ja odotan kyllä innolla kouluunpaluuta. Ääni voi muuttua kellossa kyllä aika nopeastikin, koska lääkelaskut sun muut odottavat. Mutta voimaa saan esimerkiksi tästä kappaleesta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!